Home / Persoonlijke verhalen / Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

Spannend! We verwachten gezinsuitbreiding! Vandaag ontvangen wij Fleur. 1 van de 6 Bizzy Bubs die je kan verzamelen. Als de postbode eindelijk ons roze pakketje komt bezorgen kan de babyshower beginnen!

Iedere Bizzy Bub heeft een eigen karakter
Bizzy bub popjes, zijn niet zomaar baby’s. Deze schattige baby’s hebben het veel te druk met naar bed gaan. Ze hebben veel energie en allemaal hun eigen karakter. Ze staan te springen om te spelen en te laten zien wat ze kunnen. Maar net als echte baby’s worden ze graag voorzien van een flesje. Zijn ze moe? Geef ze dan hun speentje en wil je met ze spelen, dan vinden ze kietelen heel erg leuk. Ze moeten er hard om lachen.

Fleur, onze Bizzy Bub
Wij hebben Fleur. Fleur is zo mooi als een roos en zo schattig als een babyvlinder. Ze krijgt iedere dag meer zelfvertrouwen. Dit verlegen meisje met de prachtigste ideeën wil de wereld redden. boom voor Boom. Fleur is niet alleen heel erg vrolijk, maar ze kan zelfs een beetje lopen en dansen. Schattig!
Fleur wordt geleverd met een speentje en een flesje. Ze is al voorzien van batterijen en je krijgt een instructieboekje meegeleverd.

De Bizzy Bub is al geschikt voor de kleinste poppenmoeders
De Bizzy Bub is makkelijk te bedienen. Zo vind je op haar rug een knopje voor het aan- en uitzetten. Zo is de Bizzy Bub al geschikt voor de kleinere poppenmoeders. De knop op de luier laat zien welke unieke actie je eigen Bizzy Bub kan uitvoeren.

De Bizzy Bub vind kietelen heel erg leuk. 3x keer op de kleine knop op de luier drukken zorgt voor het kieteleffect. Wederom is dit makkelijk uit te voeren, en haar lachje is erg aanstekelijk.

Net als alle andere baby’s heeft de Bizzy Bub ook soms honger. Wanneer je haar het flesje geeft hoor je smakkende geluiden. En teken dat ze tevreden is. En soms produceert haar luiertje ook wat geluid na het drinken van het flesje. Is je Bizzy Bub moe? Haar speentje biedt uitkomst. Ze zal tevreden in slaap vallen.

En zijn de poppenmoeders moe? Je Bizzybub zal tussendoor wat aandacht vragen, maar na 15 minuten in slaap vallen.
Haar wakker maken gaat heel gemakkelijk. Trek het speentje uit haar mond of kies voor de knop op de luier.

Wij hebben met de komst van Fleur echt een feestje gemaakt. Beschuit met muisjes, roze “champagne”, roze ballonnen maar bovenal heel veel plezier. Want met de komst van Fleur hebben we een altijd vrolijke, gezellige baby in huis, die voor heel wat speelplezier zorgt!

Wil je ook een Bizzy Bub? Houd dan ons Instagram account in de gaten voor een prachtige winactie!

De diverse Bizzy Bubs zijn natuurlijk ook te bestellen. Tijdelijk met korting, klik hier >>>>

Nieuwsgierig naar Kitty? Kijk dan naar het artikel van OudersEnZo:

Ook Gaaf voor Kinderen kreeg een ‘Kitty’:

https://www.gaafvoorkinderen.nl/speelgoed/3859-spelen-met-schattige-baby-kitty

En bij Juf Jannie is ook een Fleur ‘geboren’:

Bizzy bubs van Little Live pets

Nieuwsgierig naar Sneeuwvlokje? Kijk dan hier bij Meisje Eigenwijsje:

Weer een nieuwe BABYBOOM? (+ WIN!!)

Trotse Moeder Sigrid kreeg ook een ‘Sneeuwvlokje’:

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

About Marjolein van Beek

Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke …