Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

De fabrikant Moose van o.a. Little Live Pets is een ster in het creëren van snoezig speelgoed waar je vanzelf voor wilt zorgen. De Bizzy Bubs hebben jou zorg namelijk ook nodig! Deze schattige baby’s zijn bundeltjes van energie, ze hebben het dan ook veel te druk om naar bed te gaan! Iedere baby heeft haar eigen karakter en staat te springen om met je te spelen en je te laten zien wat ze allemaal kan!

Hoera! Er is een baby op komst, vol spanning zitten we te wachten tot de postbode een prachtige roze doos komt brengen. Uit de doos komt een schattige Bizzy bubs baby tevoorschijn. De beschuit met muisjes staat klaar, onze babyshower kan beginnen!

 

Bizzy bub Sneeuwvlokje
Sneeuwvlokje is 1 van de lopende Bizzy bubs. Niets is te veel voor deze avontuurlijke baby. Sneeuwvlokje mikt altijd op de top, wat er ook gebeurt. Ze blijft altijd kalm en durft zelfs soms de regels te overtreden om haar zin te krijgen. Kom maar op! Het leuke is dat mijn dochter meteen kan beginnen te spelen met Sneeuwvlokje, de batterijen zitten er namelijk al in. Ook zit er een speentje en een flesje bij. In het instructieboekje lezen we hoe we het beste op Sneeuwvlokje kunnen passen.

Zelfs voor de allerkleinste babymoeders is de Bizzy bub makkelijk te bedienen. Aan de achterkant zit de aan/uit knop. Op het buikje van onze sneeuwvlokje zit een knopje, als we daar drie keer op drukken begint ze te giechelen. Van al dat spelen krijgt Sneeuwvlokje honger, als ze haar flesje krijgt maakt ze tevreden geluidjes. Na haar flesje volgt er een tevreden boertje en wat horen we nog meer voor geluiden uit haar luiertje komen? Wat kan ze al goed lopen en wat brabbelt ze gezellig.

Mijn dochter is meteen helemaal verliefd op Sneeuwvlokje. Na het spelen krijgt Sneeuwvlokje haar speentje en valt ze tevreden bij mijn dochter op schoot in slaap.

Wat een leuk idee, deze schattige Bizzy Bub! Nu we sneeuwvlokje hebben getest zijn we ook erg benieuwd naar de andere baby’s. Zo is er Sorbetty, die graag kiekeboe met je speelt, Kitty is een kruipende Bizzy Bub en Gracie kan maar niet stil blijven staan in haar box.

Mijn dochter is hartstikke trots op haar baby en kan niet wachten om haar Sneeuwvlokje aan haar vriendinnetjes te laten zien!

Wil je ook een Bizzy Bub? Houd dan ons Instagram account in de gaten voor een prachtige winactie!

De diverse Bizzy Bubs zijn natuurlijk ook te bestellen. Tijdelijk met korting, klik hier >>>>

Nieuwsgierig naar Kitty? Kijk dan naar het artikel van OudersEnZo:

Ook Gaaf voor Kinderen kreeg een ‘Kitty’:

https://www.gaafvoorkinderen.nl/speelgoed/3859-spelen-met-schattige-baby-kitty

En bij Juf Jannie is een Fleur ‘geboren’:

https://www.jufjannie.nl/2018/04/30/bizzy-bubs-van-little-live-pets/

Nieuwsgierig naar Sneeuwvlokje? Kijk dan hier bij Meisje Eigenwijsje:

https://www.meisje-eigenwijsje.nl/moederschap/weer-een-nieuwe-babyboom-win/

Trotse Moeder Marjolein kreeg ook een ‘Fleur’:

https://trotsemoeders.nl/2018/05/lets-create-a-dutchy-digital-baby-boom-met-bizzy-bub/

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, …

Share
Share