Amsterdam – 24 mei 2018: Een avond met Deepak Chopra

Deepak Chopra (c) Harold Pereira

Deepak Chopra komt op donderdag 24 mei 2018 naar AFAS Live met zijn ‘The Future of Wellbeing‘ tour.  Tickets voor deze avond zijn te koop via deze link >>>>

Wie is Deepak Chopra?
Deepak Chopra is geboren in India, en woont nu in de Verenigde Staten. Hij combineert zijn kennis van de medische wetenschap (hij is arts) met zijn ervaringen met Transcendente Meditatie om te komen tot een holistische aanpak van gezondheidsproblemen. Door zowel de westerse ontwikkelingen, als oosterse kennis en denkbeelden te combineren met alternatieve geneeswijzen is hij er in geslaagd om op vele terreinen andere inzichten te geven. Van afvallen / eten en slapen tot ideeën over geloof en wetenschap. Dat heeft hem een grote schare fans opgeleverd en uiteraard ook een aantal critici.

Het zelfhelend vermogen
Deepak Chopra heeft tientallen boeken geschreven en eind mei komt er weer een nieuw boek uit wat hij samen met Rudolph E. Tanzi geschreven heeft: Het zelfhelend vermogen. Dit boek heeft als ‘extra titel’: Een revolutionair plan om je immuunsysteem te versterken en gezond ouder te worden en vertelt wat je zelf kunt doen om je gezondheid te versterken: “Niet de artsen en farmaceutische bedrijven, maar jij zelf bent verantwoordelijk voor je gezondheid“.

Actieplan om het immuunsysteem zelf te versterken
Een gezonde levensstijl ondersteunt het zelfhelend vermogen. Het klinkt logisch, maar de resultaten zijn revolutionair. Een belangrijke pijler van ons zelfhelend vermogen is het immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt ons tegen ouderdomskwalen, (resistente) bacteriën, epidemieën en schadelijke milieu-invloeden. En het kan ernstige ziektes voorkomen. Door iedere dag bewuste keuzes te maken kunnen wij zelf dit immuunsysteem versterken. Daartoe bieden Deepak Chopra en Rudolph Tanzi een actieplan van 7 dagen, met iedere dag een andere focus.

Een avond met Deepak Chopra
Deepak Chopra komt naar Amsterdam voor een conferentie in AFAS Live op 24 mei 2018. In deze conferentie geeft hij antwoord op vragen als ‘Is er een ultieme realiteit?’ en ‘Hoe verbetert ons bewustzijn ons totale welzijn?’. Daarnaast geeft hij praktische tips. De conferentie is gebaseerd op de nieuwste bevindingen uit zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde.

Tickets voor ‘The Future of Wellbeing’ tour zijn te koop via deze link >>>>

Het nieuwste boek van Deepak Chopra kun je bestellen via deze link >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Commotie in het Museum [spel-recensie]

Onze eerste #TrotseMoedersChallenge is een feit: we hebben ons eerste ‘vrijdagavondje-spelletjesavondje’ achter de rug en …