Gezond fastfood

Gezond fastfood…. het klinkt tegenstrijdig. En aantrekkelijk! Ik ben erg benieuwd wat dit kookboek van Nora French te bieden heeft!

Algemene informatie
Wil je gezond eten, maar heb je weinig tijd? Dan is dit kookboek écht iets voor jou! Voilà! 100 gezonde fastfoodrecepten van Nora French, gezondheidscoach en moeder van een hongerig gezin.

Met Gezond fastfood eet je lekker en gezond, zonder uitgebreid inkopen te hoeven doen of lang in de keuken te moeten staan. Nora’s recepten zijn ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten. Je kookt met gewone superfoods die makkelijk verkrijgbaar zijn, zoals courgette, ui, tomaat, banaan en aardbeien.

Voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid vind je in dit boek simpele en smaakvolle recepten. Denk aan pannenkoekjes, salades en chocoladelekkernijen, maar ook aan burgers, pasta en pizza in een gezond jasje. Maaltijden die in de smaak vallen bij het hele gezin. Iedereen eet gezellig mee!

Mening
Wat een inspirerend boek is dit kookboek van Nora French. Het staat vol lekkere dingen, die vrij snel te maken zijn. Een aantal ervan zal ik niet gaan proberen, zoals het eigengebakken brood, maar de soepen en vooral de salades gaan favoriet worden, dat weet ik nu al!

Het is voor mij geen kookboek wat ik ga pakken wanneer ik niet weet wat we zullen eten. Daarvoor staan er te weinig “maaltijd-recepten” in. Je kunt uiteraard wel een paar recepten combineren, maar dan wordt het voor mij te omslachtig.

Voor mij is dit een boek wat me inspireert. Bijvoorbeeld om frietjes van iets anders te maken dan van aardappelen, of pasta van groenten te maken. En het is een kookboek wat ik ga pakken voor wanneer ik een brunch ga maken voor meerdere personen. Er staan zoveel lekkere dingen in!

Het boek is degelijk, goed ingedeeld en mooi vormgegeven. Aanrader voor “erbij”!

Gezond fastfood – Nora French
Hardcover, 192 pagina’s, uitgeverij Karakter
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share