Prinses Beatrix: Trotse (groot)Moeder!

Behalve de mooie portretfoto’s die we al eerder op de website mochten laten zien, heeft de RVD nog een paar prachtige foto’s vrijgegeven op de 80-ste verjaardag van onze voormalige koningin. Hierop is niet alleen prinses Beatrix te zien, maar ook al haar kleinkinderen staan er op. Op de middelste foto zijn ook haar zonen en schoondochters te zien. De foto’s zijn gemaakt bij Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche. Voor de foto’s geldt copyright: RVD, fotograaf: Jeroen van der Meyde.

Wat zijn de gravinnen, prinsesjes en graaf groot geworden hè? Voor wie ze niet allemaal meer herkent: op de foto links van prinses Beatrix zijn Gravin Leonore, gravin Eloise, prinses Alexia en gravin Luana te zien. Op de foto rechts van prinses Beatrix zien we gravin Zaria, prinses Ariane, prinses Amalia en graaf Claus-Casimir.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …