Kroko-koppen [recensie]

Kroko Koppen is een knotsgek actiespel waarin je lekker van je af kunt bijten. Zet de krokobek op je hoofd en maak je klaar voor een schransfestijn! Zoek alle vissen van jouw kleur en pak ze op met je Krokokop. Natuurlijk ga je voor goud: degene die als eerste al zijn vissen en de goudvis te pakken heeft, wint. Vreet smakelijk!

Recensie
Daphne keek er al een poosje naar uit ; het spelen van het spel “Krokokoppen“…

Toen ze de doos zag kon ze eigenlijk niet wachten, maar ik wilde het graag samen met een vriendinnetje spelen, dus moest ze even wat geduld opbrengen…. Uit school hebben we het bij Eva thuis uitgepakt en gespeeld.

Als eerste werden natuurlijk de happende bekken voorgebonden! Daphne riep al dagen dat zij paars wilde zijn, dus vooruit….zij mocht de paarse Krokokop… Met de elastiekjes hebben we de Krokokoppen op maat gemaakt.

Na wat loos gehap in de lucht hebben we de visjes op de grond gegooid en kon het spel beginnen.

Doel van het spel : zo snel mogelijk de 4 visjes van je eigen kleur ophappen en dan als eerste de enige goudvis van het spel vangen.

 

En daar gingen ze over de grond!
Wat een hectiek!
Ik heb wel gelachen als toeschouwer hoor…drie happende krokodillen over de vloer…een paarse, een groene en een blauwe…
Het spel duurt al met al ongeveer een kwartiertje.

Het enthousiasme hing een beetje af van hoe goed ze het konden…
Daphne was de winnaar en was (dus) het meest enthousiast!

Na het spelen van dit actieve spelletje heeft Eva (4 jaar , dus eigenlijk nog aan de kleine kant voor dit spel….5+) nog een hele poos in haar eentje op haar eigen manier met de visjes gespeeld….
Ze werden op kleur gesorteerd en in patroontjes gelegd terwijl ze zong :”Één klein visje zwom naar de zee ?, moeder zei ik ga niet mee ?…….”

Multi functioneel speelgoed dus, haha!

Het spel Krokokoppen van Identity Games bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kroko-detectives

Zoek je nog een leuk cadeau? Of wil je graag dat je kind wat meer …

Share
Share