Woezel en Pip kleurpotloden

Lekker kleuren doe je met deze Woezel en Pip kleurpotloden! Dit blik kleurpotloden van Bruynzeel mag niet ontbreken in de knutselkoffer van elke kleine Woezel en Pip fan. De potloden zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurkern van 2,9 mm. Dit zorgt voor een mooie kleurafgifte en lang kleurplezier! Dit handige bewaarblik bevat 12 kleurpotloden in de populairste kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Glutenvrij.

Bij een leuk boek van Woezel en Pip (Woezel en Pip: Naar school) zat een prachtig blik kleurpotloden. De potloden zelf zijn “gewoon” de goede kwaliteit Bruynzeel potloden waar mijn dochter meteen mee aan de slag ging, maar het leuke blik er omheen maakt dat dit een prima cadeautje is voor in de vakantie. Handig om mee te nemen en aantrekkelijk voor je kind(eren) om te gebruiken.

Woezel en Pip kleurpotloden van Bruynzeel bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share