Vandaag is Disneyland Paris jarig: 25 jaar Disney plezier voor de hele familie!

Ik kan me nog herinneren dat Disneyland Paris opende, 25 jaar geleden (ja, echt waar!). Toen heette het Euro Disney (dat was nog vóór de invoering van de euro hoor!). Het leek me geweldig om er een keer heen te gaan, voorheen had ik alleen beelden gezien van Disneyland in de Verenigde Staten.

Toch duurde het nog jaren voordat ik er voor het eerst kwam. En toen met een van de tweeling: mama-tijd. Nou, dat had niet beter uit kunnen pakken: slapen in een Disney resort, rondlopen tussen de attracties (en er in gaan uiteraard) en genieten van alle extra’s, zoals de optocht en alle mini-optredens tussendoor. Echt sprookjesachtig!

Kleine kinderen komen er aan hun trekken, maar ook grotere kinderen en volwassen, tot en met de stoerste durfal zullen aan 1 dag niet voldoende hebben om alles te zien, laat staan te doen! Zeker niet nu er sinds 2002 een tweede park naast gebouwd is.

Het hele jaar wordt er extra feest gevierd vanwege het 25-jarig jubileum. Misschien leuk om te overwegen vanwege alle feestelijkheden dit jaar een bezoekje te brengen!

Meer informatie over Disneyland Paris vind je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …

Share
Share