Home / Persoonlijke verhalen / Stiekeme standjes?

Stiekeme standjes?

Eigenlijk geen tijd hebben, maar toch de nieuwe afleveringen van OITNB willen zien? Gisteren een aflevering van Penny Dreadful gekeken en willen weten hoe het verder gaat, maar je zit op je werk?

netflix-trotse-moeders-toilet-1Waarschijnlijk is dit herkenbaar en herken je ook het gevoel van onrust wat bijna tastbaar is. Ja, inderdaad, dat is een vorm van verslaving, maar dan wel een hele onschuldige (tenzij je iemand bent die het hele nieuwe seizoen van House of Cards in één weekend heeft bekeken, zonder te eten of te slapen, dan ga je misschien net een stapje te ver…).

Maar wat nou wanneer Dexter Morgan bijna ontmaskerd wordt? Dan kun je je toch niet meer concentreren op waar je mee bezig bent? Wereldwijd zijn er prima oplossingen voor dit probleem bedacht, die je hieronder in een aantal tekeningen kunt bekijken. Doe er je voordeel mee.

The-Netflix-Sneak_Global

Misschien ben je iets langer onderweg bij het boodschappen doen, maar dan weet je wel hoe het met de dames in Litchfield gaat! En wat is er mis met een work-out terwijl je naar Unbreakable Kimmy Schmidt kijkt? Helemaal niets, lijkt me! Veel Netflix-kijk-plezier gewenst!

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Schone slaapsters – boek van Stephen en Owen King [recensie]

Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds als vrouwen in slaap vallen; ze worden …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.