PacaPod verzorgingstas: veel meer dan een ‘luiertas’

De PacaPod Napier Charcoal is een luxe luiertas met een mooie print, gemaakt van een matte gecoate canvas.  De PacaPod is een slimme tas: één grote en twee kleintjes. In de tas zitten namelijk twee uitneembare binnentassen (pods), één voor luiers en één voor flessen en voeding. Beide pods kunnen ook los worden gebruikt en hebben een handvat waarmee u ze aan de kinderwagen kunt bevestigen.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-11 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-12 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-13

Verder vindt u in elke PacaPod tas een gewatteerd verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder voor warme en/of koude dranken en speciale bevestigingen voor aan de kinderwagen. De binnenkant van de tas is makkelijk afneembaar en vrij van phthalates.2194-pacapod napier charcoal set 1

  • de afmeting is 41 x 31 x 18 cm;
  • de inhoud is 22 liter (de binnentasjes hebben een inhoud van 6 liter per stuk), dus 34 liter totaal;
  • het gewicht is 1,08 kilo;
  • de maximale lengte van de schouderriem is 103 cm.

Recensie
Toen ik mijn eerste kindje kreeg, had ik uiteraard een luiertas. Een vrij grote, waar ik altijd van alles in stopte wanneer ik ergens heen ging en waar ik dan dus tussen de luiers, speelgoed, reserve-rompertjes en knuffels naar de billendoekjes moest zoeken. Na de geboorte van de tweeling ging ik over op een wat geavanceerdere tas, met wat meer vakken en ritsen, maar ook in die tas was het meestal een chaos….

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-14 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-18

Met de PacaPod verzorgingstas krijg je niet alleen een mooie, degelijke ‘luiertas’ in huis, maar ook een die je helpt om orde te houden. In mijn geval was dat handig geweest 😉

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Het is een ruime tas. De Charcoal uitvoering die wij kregen, vind ik stoer genoeg om door iedereen (Trotse Moeders en Trotse Vaders) gebruikt te worden, maar ik val vooral op alle kleine en grote, goed doordachte, handigheden.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-3 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-9

Twee aparte tasjes in de grote tas zorgen ervoor dat je alles wat je nodig hebt om je kindje te verschonen in één keer bij de hand hebt. Verschoningsmatje, luiers, doekjes, alles in één apart tasje. Ook handig wanneer je onderweg van een verschoningsruimte gebruik wilt maken, je hoeft dan niet eens de hele tas mee te zeulen, alleen het kleine binnentasje.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-8 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-7

In het andere losse tasje kun je spulletjes doen voor het eten / drinken van je kindje. Geef je borstvoeding, dan kun je er bijvoorbeeld een flesje water voor jezelf in meenemen. Door de isolatie blijft het lekker koel (of warm, wanneer je dat wilt).

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-5 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-16

Beide tasjes zijn vast te zetten met klittenband in de grotere verzorgingstas. Daar is dan nog voldoende ruimte over voor een extra rompertje, doekjes, speeltjes en voor je eigen spullen.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Ik ben dol op alle ritsjes en vakjes. Er is ruimte voor je smartphone, de sleutels kun je “ophangen” zodat je die niet uit de tas hoeft op te diepen, zelf een laptop past er in.

Vergeleken met de luiertassen die ik ken, waarin één of twee ‘lades’ zitten vol spullen, is de PacoPod een secretaire te noemen!

Zelf heb ik geen luiertas / verzorgingstas mee nodig, maar wanneer de twee binnentassen er uit zijn, is het ook een hele handige tas voor mij. En wanneer we een paar dagen ergens heen gaan, gebruik ik een van de binnentasjes als toilettas en de andere om drinken voor onderweg koel te houden. In het grote vak passen dan nog alle pyjama’s.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-15 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-17

Kortom: ook na de baby-fase kun je deze PacaPod tas blijven gebruiken.

pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-1 pacapod-verzorgingstas-luiertas-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Om deze PacaPod Charcoal verzorgingstas te bekijken / bestellen, klik hier >>>>

Om het complete PacaPod assortiment te bekijken, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …

Share
Share