Nieuwe film over de magische wereld van Harry Potter [trailer]

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEMFantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Oscar®winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier Harry Potter-blockbusters heeft geregisseerd. De andere rollen worden vertolkt door o.a. Katherine Waterston (Steve Jobs, Inherent Vice) als Tina, Tony Award-winnaar Dan Fogler (The 25th Annual Putnam County Spelling Bee) als Jacob, Alison Sudol (Dig, Transparent) als Queenie de zus van Tina; Ezra Miller (Trainwreck) als Credence, tweevoudig Oscar® genomineerde Samantha Morton (In America, Sweet and Lowdown) als Mary Lou, Oscar®winnaar Jon Voight (Coming Home, Ray Donovan) als Henry Shaw, Sr.; Ron Perlman (Hellboy-films) als Gnarlack, Carmen Ejogo (Selma) als Seraphina, Jenn Murray (Brooklyn) als Chastity, de jonger nieuwkomer Faith Wood-Blagrove als Modesty en Colin Farrell (True Detective) als Percival Graves.

Meer informatie over deze film, of over het nieuwe Harry Potter boek van J.K. Rowling vind je hier >>>>

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …