Interactieve Baby Born wastafel [recensie]

wastafelEen mooie BABY born wastafel met interactieve functies. Een waterkraan waarmee je echt water kan pompen en er zijn lichtjes in de spiegel bevestigd. Je hoort het BABY born liedje en als je de beker oppakt hoor je gegorgel- en tandpoetsgeluidjes. Inclusief handdoek, geïntegreerde handdoekhouder, beker, tandenborstel en een badstop in de vorm van een eendje.

Recensie:
Onze dochter van drie is helemaal niet zo heel erg op poppen gericht maar toen ze deze wastafel zag viel ze er wel meteen op aan. Met water spelen vindt ze namelijk geweldig. Ze heeft een babyborn pop die in bad kan en een koffiezetapparaat met echt water en dat is ook een succes, dus deze wastafel waar echt water in kan en waar vervolgens echt water uit de kraan komt vond ze wel wat.

IMG_0887

Ze geniet er enorm van dat ze speelgoed heeft waarmee ze lekker met water mag klooien en alles nat mag worden. Dat is waarom ik haar wel meestal met de wastafel op het aanrecht laat spelen.

Het ontwerp is grappig door de spiegel met lichtjes en de water – en poetsgeluidjes. Het is ook leuk dat je kunt kiezen of je het water wilt laten weglopen in het reservoirtje zodat je weer water uit de kraan hebt of dat je de badeend als stop gebruikt en het wastafeltje langzaam vol water komt.

IMG_0880

Mijn dochter vindt het ook leuk om het bekertje te vullen en tanden te poetsen bij zichzelf of bij een pop. De laatste tijd zie ik haar ook steeds vaker ’samen’ met de pop de kraan bedienen en laat ze de pop ook in de spiegel kijken. Door dit soort toevoegingen leeft het spel met de pop ineens weer een stuk meer. Ook omdat ze zelf ook gewoon lekker uit het bekertje kan drinken, dus is het niet alleen voor de pop maar ook een beetje voor haar.

IMG_0883

De geluidjes leven bij haar wat minder, behalve als ze toevallig aangaan omdat ze het bekertje pakt. Voor de babyborn jingle moet je op een apart knopje drukken. Poets- en watergeluiden gaan aan bij het pakken van de beker of de tandenborstel.

De Baby Born interactieve wastafel bestel je hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …

Share
Share