Gouden Schoenen voor mama

Misschien hebben jullie het in een van mijn eerdere blogs wel eens opgevangen: ik heb bekkeninstabiliteit. Daar hoor je mij niet over klagen, ik heb gelukkig 3 prachtige kinderen waaronder een tweeling die bij geboorte samen 7,5 kilogram wogen…

s-oliver-schoen-recensie-copyright-trotse-moeders-2Ik moet er natuurlijk wel altijd rekening mee houden en een heleboel dingen kan ik niet meer. Eén van de dingen die ik moet doen, is op stevige schoenen lopen. Stevig, als in “zo klein mogelijke kans dat je voet omzwikt”. In de zomer loop ik vrijwel de hele tijd op goede kwaliteit sandalen en in de winter kan ik kiezen tussen bruine laarzen – bruine schoenen – zwarte laarzen – zwarte schoenen, waarbij ik zo weinig mogelijk afwissel omdat een subtiel verschil in de stand van mijn voet al tot een paar dagen extra pijn leidt.

En toen….. kreeg ik een paar schoenen toegestuurd uit de nieuwe lente-collectie van s.Oliver. Schoenen die ik zelf nooit gekozen zou hebben, ik ga voor ‘basic’ zodat de schoenen vrijwel overal bij passen. Jammer genoeg heb ik geen foto van de gezichten van mijn drie kinderen toen ik ze de schoenen liet zien, maar om je een indruk te geven van de bijbehorende teksten: “wauw”, “die zijn vet”, “wow, gouden schoenen!”, “mama, zijn die voor mij?” (en na mijn ‘nee schatje, die zijn voor mij‘), “mama, mag ik ze als mijn voeten groot genoeg zijn?”, kortom: mijn kinderen waren onder de indruk!

s-oliver-schoen-recensie-copyright-trotse-moeders-3En ik ook! Ik heb ze nu een paar weken in gebruik en heb er veel op gelopen. Ze passen, ook al hebben ze geen neutrale kleur, bij verrassend veel kleding. Bij een rok, een lange broek, jurk, spijkerbroek. Het combineert prima! En ik krijg overal complimenten, na 9 jaar (want zo oud is mijn tweeling inmiddels) voornamelijk onopvallende schoenen, vallen deze extra op! Ik voel me meteen een hele hippe mama 😉

Ze zaten niet meteen lekker. De zool is iets verhoogd, dus daar moest ik even aan wennen. Ik vond het wel de moeite waard om een paar dagen door te zetten, want al die platte schoenen ben ik eigenlijk best wel zat. Deze zool loopt gewoon licht op en de kans dat ik ‘verzwik’ is net zo klein als bij een platte zool. Ook de smalle neus was even wennen. deze zat wel strak in het begin. Ik heb de schoenen dus eerst met sokjes erin gedragen en toen ze een beetje uitgelopen waren, ben ik er op blote voeten in gaan lopen (dat doe ik het liefst, behalve in de winter natuurlijk, maar lekker in het lente-zonnetje, héérlijk!)

Voor mij zijn dit mijn nieuwe lievelingsschoenen. Ze zitten heerlijk, zijn prima te combineren en zijn ‘hip’. Maar de belangrijkste reden voor mij is het gevoel dat ik nu eens iets vlots en vrolijks draag, niet alleen maar iets “verstandigs” en dat blijkt dat dat dus ook kan, ook met bekkeninstabiliteit!

Hieronder een afbeelding van andere mooie schoenen uit de nieuwe voorjaarscollectie van s.Oliver:

s-oliver-schoen-recensie-copyright-trotse-moeders-header

Wanneer je dezelfde schoenen wilt als ik heb: s.Oliver noemt de kleur ‘platina’, maar mijn kinderen blijven natuurlijk ‘de gouden schoenen van mama’ zeggen 😉

s-oliver-schoen-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Om de collectie van s.Oliver online te bekijken, klik je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share