De leukste Kids Hits van 2015

de-leukste-kids-hits-2015-recensie-trotse-moeders-2Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Hits van 2015. Uiteraard zoals altijd een dubbel-CD met de 40 leukste en grootste hits van het jaar en de beste hits van dit moment!

Recensie
Waar ik alle liedjes van K3 zonder problemen mee kan zingen, had ik bij het ontvangen van deze dubbel-CD geen enkel gevoel van herkenning. de-leukste-kids-hits-2015-recensie-trotse-moeders-1Is het dan nu al zover? Zover dat ik geen idee meer heb van de muzieksmaak van mijn kinderen? Die waren namelijk direct enthousiast toen ze de CD’s zagen en riepen om en om allerlei liedjes die ze kenden….

De eerste CD maar even opgezet…. En toen bleek dat ik toch veel meer liedjes kende dan dat ik dacht. Mijn tweeling luistert vaak muziek via een tablet wanneer ze samen spelen en een heleboel van die liedjes hoor ik dan regelmatig en kan ik zelfs een beetje meezingen. Hoera!

Om helemaal bij te blijven, gaan de CD’s mee in de auto zodat we er onderweg gezellig naar kunnen luisteren. De kinderen vinden het geweldig dat ik deze muziek ook leuk vind en ik ben zelf erg verrast bij sommige liedjes dat ze zo leuk zijn. Kortom: niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook gezellig voor Trotse Moeders!

De leukste Kids Hits van 2015
Dubbel-CD, 2 discs, 40 liedjes, Cloud 9
Bestel deze 2 Cd hier >>>>

de-leukste-kids-hits-2015-recensie-trotse-moeders-3

Hieronder alle liedjes die op deze twee CD’s staan:

CD 1
1. Finalisten Junior Songfestival 2015 – Living Our Dream
2. Kinderen Voor Kinderen – Energie!
3. Sarah & Julia – Here Come The Girls
4. Kenny B – Parijs
5. O’G3NE – Wings To Fly
6. Femke Meinis – Smelt
7. Ralf Mackenbach & Rachel Traets – Replay
8. Mylène & Rosanne – Me and My Selfie
9. Alessandro – Una Noche
10. Julia – Around
11. Polle – 1000 Days
12. Nick & Simon – Pak Van Mijn Hart
13. Xerxes – Jij Bent Van Mij
14. Laura Van Kaam – Be Like You
15. Zomaer – Droomvrouw
16. Hardwell Feat. Jason Derulo – Follow Me
17. Armin van Buuren Feat. Mr. Probz – Another You
18. Eva Simons Feat. Konshens – Policeman
19. Mesmerized – Dance Until We Die
20. R.I.O. – Thinking Of You (CJ Stone Radio Edit)

CD 2
1. Mainstreet – Ticket To The Moon
2. 5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect
3. Mylene & Rosanne – MooiBoy
4. Ralf Mackenbach – Who Do You Think You Are
5. Rachel Traets – Holding On
6. AronChupa – I’m An Albatraoz
7. Nielson – Ik Heb Een Meisje Thuis
8. Xerxes Naseri – Geen Twijfel
9. Sarah & Julia – Something Wonderful
10. Jan Smit – Recht Uit M’N Hart
11. Miss Monreal – TuTuTu
12. Alessandro & Jeronimo – Bailando
13. Brett Bogart – 2 Young 2 Dumb
14. Lost Frequencies – Are You With Me
15. Lazy Sunday – Summer
16. Monsif – TMTYLM
17. Jaffa King Vs Masta – Summertime
18. Dirtcaps Feat. Tjindjara – Bad Habit
19. Leonie Meijer – Als Ik Breek
20. Nick & Simon – It’S Beginning To Look A Lot Like Christmas

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share