SES Aqua kleurplaten in bad – recensie

ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-trotse-moedersMet deze kleurplaten kun je alle kanten op. Je kunt kleuren in bad, je kunt de figuurtjes uit de kleurplaat drukken en ze vervolgens als puzzel gebruiken of er los mee spelen. Het materiaal is geschikt voor in bad of onder de douche. De figuurtjes kleven, als ze nat zijn, aan elkaar en ook aan de tegels. De bijgeleverde kleurtjes werken ook goed in bad. Maar natuurlijk zijn ze wel eenvoudig afwasbaar, waardoor de kleurplaat meerdere keren gebruikt kan worden en de badkamer eenvoudig weer schoon te maken is.

Recensie
Volgens mij is dit SES pakket bedoeld voor jongere kinderen dan mijn tweeling van acht jaar, maar daar trokken zij zich natuurlijk niets van aan. ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-copyright-trotse-moeders-3Ze zijn dol op in bad spelen en er worden nog steeds allerlei avonturen beleefd met bootjes, bekertjes en poppetjes. Kleuren in bad was helemaal spannend, want dat mag toch eigenlijk niet?

Ieder zochten ze een kleurplaat, gedrukt op foam uit. Er zaten 4 kleurtjes bij (rood, groen, geel en blauw) die het verrassend goed deden, niet alleen op de kleurplaat maar ook op de achterkant (mooi wit vlak, daar hebben ze zelf een tekening op gemaakt) en op de randen van het bad (dat ging er eenvoudig af hoor!)

ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-copyright-trotse-moeders-4 ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-copyright-trotse-moeders-5

In het puzzelen hadden ze niet zoveel interesse, maar dat is voor jonge kinderen natuurlijk wel heel erg leuk. Wat ze dan weer wel leuk vinden was met de losse puzzelstukjes op de kant van het bad een eigen verhaal maken. ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-copyright-trotse-moeders-1Een soort theatervoorstelling, met in de hoofdrol het schaap 😉

Het geheel is van heel degelijk materiaal en ook weer goed schoon te krijgen waardoor het nog lang te gebruiken is. Tip: wacht niet te lang met het schoonmaken, dan krijg je de kleur er het beste af.

SES heeft met dit pakket een relatief goedkoop product wat leuk is om te geven en om te krijgen en goed is voor langdurig leuk bad-plezier.

SES Aqua Kleurplaten in bad
Bekijk op bol.comFoam, 2 kleurplaten met in totaal 9 puzzelstukjes en 4 kleurtjes
Bestel deze creatieve set van SES hier >>>>

ses-aqua-kleurplaten-puzzels-in-bad-copyright-trotse-moeders-2

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share