Kareltje & Jasmijn in Avonturenpark Hellendoorn

IMG_2603In Avonturenpark Hellendoorn worden deze zomer iedere dag (gratis) shows opgevoerd. Er is een zeeleeuwenshow, maar ook een optreden van Kareltje & Jasmijn.

Met mijn dochter van negen ben ik tijdens ons bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn naar Kareltje & Jasmijn geweest. IMG_2592Een verrassend leuke show over de kok Kareltje die jarig is en Jasmijn, de baas van het hotel waar Kareltje werkt.

Het verhaal van de show heeft niet veel om het lijf: om Kareltje te verrassen doet Jasmijn alsof ze van niets weet, met alle nodige misverstanden van dien. Uiteindelijk komt het natuurlijk toch goed en wordt de verjaardag van Kareltje vol overgave gevierd.

IMG_2598En passant ‘ontdekt’ Kareltje het cadeau van Jasmijn, maakt dat kapot, maar ook dat wordt naar tevredenheid opgelost.

De show wordt afgewisseld met een aantal liedjes, waaronder ook een aantal klassieke kinderliedjes zoals ‘Altijd is Kortjakje ziek’. De kinderen, en hun ouders worden, volop bij de show betrokken en aan het einde mochten alle kinderen op het podium komen.

IMG_2596Er zijn leuke visuele effecten, zoals het verborgen decor en de bellenblaasbubbels aan het einde. En voor de ouders is de show met name dankzij de humor van Kareltje ook erg leuk.

Na afloop van de show mochten de kinderen buiten nog op de foto met Kareltje & Jasmijn. IMG_2608Altijd leuk in het fotoboek of om te delen op Facebook.

Over Facebook gesproken, je kan Kareltje & Jasmijn ook op Facebook volgen. Dat is mijn jongste dochter van negen de volgende dag gelijk gaan doen …

Zij vond de show erg leuk, lees maar:

IMG_2605De show van Kareltje en Jasmijn was heel erg leuk.
De show ging over dat Kareltje jarig was en Jasmijn deed alsof ze het vergeten was.
Terwijl Jasmijn in de feestzaal een feest klaarmaakte voor Kareltje.
Iedereen mocht op het laatst op het podium mee dansen.
We mochten ook op de foto met Kareltje en Jasmijn.
Ik vond het erg leuk.

IMG_2609De show van Kareltje & Jasmijn is echt een aanrader om te bezoeken in Avonturenpark Hellendoorn. Vooral leuk voor jongere kinderen, maar de mijne van negen vond het ook nog erg leuk. Het is tegelijk een goed rustpunt tijdens een spannende dag vol attracties.

Kijk van te voren op de site wel even na op welke dagen en tijden Kareltje & Jasmijn optreden, om teleurstellingen te voorkomen!

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share