Prinsessia CD: Platina – recensie

prinsessia-platina-cd-cover-trotse-moedersDe opvolger voor ‘Goud‘ staat klaar! Na de eerste cd van de populaire meidenreeks Prinsessia krijgt het tweede album de toepasselijke naam ‘Platina’. Het album is inclusief karaokeversies van elke song!

Recensie
Sinds mijn 8-jarige tweeling de prinsessen van Prinsessia ontmoet heeft, zijn ze trouwe fans. Klik hier voor het verslag en een filmpje van het interview >>>>

We hebben de eerste Prinsessia CD: Goud al zo vaak gedraaid dat we zelfs de karaoke versie mee kunnen zingen…. En deze CD roept direct evenveel enthousiasme op bij mijn tweetal. En eigenlijk ook bij mij.

Een gouden formule, of nee, platina: leuke liedjes met eenvoudige teksten en melodieën die snel blijven hangen. Maar ze zijn verre van saai, ze zijn gewoon vrolijk en gezellig en vervelen niet. Na een aantal keer draaien, waarbij de liedjes die de tweeling al uit de serie of de DVD’s kent, direct worden meegezongen, hebben ze allebei een favoriet liedje. Maar de rest van de CD Platina is ook goedgekeurd en zal nog vaak in de auto gedraaid worden!

Platina – Prinsessia
Bekijk op bol.comCD, Studio 100
Bestel deze CD hier >>>>

Klik hier om te weten wie-wie is bij Prinsessia >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …