Jul en Julia nu ook op televisie

De twee lieve muizen, Jul en Julia, bekend van familiepretpark De Julianatoren, hebben vanaf maandag een eigen serie op televisie. Op RTL Telekids zullen Jul en Julia dagelijks te zien zijn. Voor een indruk van deze nieuwe serie, kun je naar onderstaande video kijken, waarin veel vrolijkheid en uiteraard ook boeven te zien zijn:

Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten.

Screenshot 2015-05-01 at 08.19.28Op safari in het verre Afrika, vliegen in een tijdmachine, of passen op een echte kroon in een kasteel; geen avontuur is de vier vrienden te gek! Maar, als twee niet zo slimme boeven hen op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Zou het de muizen en hun vrienden lukken de boeven te slim af te zijn en het pretpark te redden?

De afleveringen van Jul & Julia zijn vanaf 11 mei tot eind augustus op doordeweekse dagen te zien om 6:30 uur en 8:15 uur op RTL Telekids.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share