Dansen als K3 met de K3 dansmat [recensie]

k3-dansmat-trotse-moedersShake met je benen, zwaai met je armen en swing mee met de K3 dansmat. Wil jij net zo dansen als jouw vriendinnen van K3? Met deze dansmat leer je alle moves van Josje, Karen en Kristel. Je kunt dansen op 4 swingende fragmenten van de K3 liedjes, dankzij de ingebouwde versterker met volumeregeling. De lichtgevende sterren geven aan welke pasje je moet zetten. Ben je toe aan meer uitdaging? Verzin dan zelf een cool dansje en bewijs je kunsten in de lichtgevende dans-choreo.

Screenshot 2015-02-24 at 14.17.22Recensie
De muziek van K3 nodigt uit om mee te dansen. Persoonlijk bak ik er niet veel van, want hoe eenvoudig de pasjes er ook uit zien, ik krijg het niet voor elkaar om een volledig liedje mee te dansen. Mijn kinderen echter wel. Met name mijn dochter is erg goed in het opslaan van de bewegingen in haar geheugen en de dansjes lekker mee te doen.

De dansmat van K3 maakt het voor alle kinderen (en onhandige moeders) mogelijk om gezellig mee te bewegen. Er zijn verschillende spelmogelijkheden waardoor je lekker kunt ‘dansen’ met de muziek van Karen, Kristel en Josje.

De favoriete spelvariant hier in huis is het volgen van de lichtjes. Die gaan in een bepaalde volgorde branden en wanneer je dan met je voet op de corresponderende kleur op de mat stapt, word je steeds beloond met een compliment van K3. Absoluut goed te doen (het lukte mij ook….).

Aanvullende pret is er wanneer ook de microfoon aangesloten wordt (klik <hier> voor de recensie van de K3 microfoon).

Screenshot 2015-02-24 at 14.17.55

Tweelingzus gaat dan al zingend de kleuren aangeven en tweelingbroer staat zich uit te sloven met de slappe lach tot gevolg. Maar ook zonder microfoon is er voldoende plezier!

Screenshot 2015-02-24 at 14.17.41 Screenshot 2015-02-24 at 14.18.21 Screenshot 2015-02-24 at 14.18.44

We hebben de dansmat al een tijdje in huis en hij wordt regelmatig gepakt. Hij is enigszins op te vouwen en op te bergen, hoewel ik hem niet al te klein durf in te pakken vanwege de elektronica die er in zit. Hij werkt overigens op 4 AA batterijen die niet bijgesloten zijn, dus handig om in huis te hebben, wanneer je deze dansmat cadeau zou willen doen! Er zijn verschillende varianten te koop van de K3 dansmat, de meest recente heeft liedjes van ‘K3 Dierenhotel

K3 dansmat
Bekijk op bol.comAfmeting: ongeveer één m2; compatibel met MP3 speler en K3 microfoon, Studio 100
Bestel deze dansmat hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share