2-in-1 projector / nachtlamp van Philips en Disney Princess

Screenshot 2014-12-03 at 22.19.09Door aan het wieltje van de 2-in-1 projector / nachtlamp van Philips en Disney te draaien worden kinderkamers gevuld met maar liefst 24 betoverende beelden van Frozen, Spiderman of Disney Princess. De projector is ideaal wanneer kinderen extra personages willen om mee te spelen, maar kan ook als handig bedlampje dienen voor een veilig gevoel ’s nachts. 

Recensie

Ik heb twee zonen en één dochter. En mijn dochter is een echt “meisje-meisje”. Een “roze meisje” zoals ik wel eens zeg. Ze is dol op glittertjes, op prinsessen, sprookjes en… roze. Haar kamer is grotendeels wit geverfd, met een aantal lichtroze stukken en één muur met glittertjes, maar de accessoires maken dat er toch een soort van roze gloed uit haar kamer komt wanneer de deur opengaat.

Screenshot 2014-12-02 at 21.02.08Het nachtlampje van de Disney Prinsessen viel dan ook meteen in de smaak! We hadden een paar weken geleden de kamer van mijn dochter anders ingericht (ze vindt dat erg prettig af en toe), maar nu kon ze niet meer bij het lichtknopje. Haar tweelingbroer had ook net een nachtlampje gehad (van Spiderman) en ze ging er van uit dat ook dit een lampje met een sensor was (kijk <hier> voor de recensie van de Spiderman-nachtlamp met sensor), maar kwam er al snel achter dat deze heel anders was!

Het lampje heeft een schakelaar (op het plaatje onderaan te zien). Hier zitten drie standen op: uit, nachtlampje en projector. “Uit” is wel duidelijk (handig is dat het de middelste stand is, makkelijk te onthouden). In het nachtlampje gaan (onderin) 3 AA batterijen, deze zijn niet bijgevoegd, dus zorg ervoor dat je deze in huis hebt wanneer jouw prinsesje haar cadeautje krijgt!

Wanneer je het nachtlampje aan zet, wordt de hele afbeelding van de prinsessen verlicht. Het lampje geeft vrij veel licht maar door de afbeeldingen is de kleur erg zacht.

Screenshot 2014-12-03 at 22.19.19Allemaal prima, dit zou op zich al een heel mooi nachtlampje zijn, maar de mogelijkheid om er een projector van te maken, maakt het natuurlijk helemaal leuk! Er zitten drie (roze) wieltjes met ieder 8 mini-plaatjes bij. Het doet me erg terugdenken aan de “viewmaster” in mijn jeugd en het blijkt ook op dezelfde manier te werken.

Eén van die schijfjes kun je eenvoudig in de lamp doen. Nou ja, eenvoudig, je moet hem niet op z’n kop proberen er in te stoppen…. En wanneer je de schakelaar dan op ‘projector’ schuift, worden de afbeeldingen geprojecteerd. Het licht komt uit de bovenkant van de lamp, waardoor het logisch is om de afbeeldingen op jet plafond te laten projecteren, maar door het draaien van de lamp kan het natuurlijk ook op een muur of op een tafel.Screenshot 2014-12-03 at 22.19.32

Het maakt ook niet uit welke afstand je kiest. Van dichtbij is de afbeelding uiteraard helderder van kleur, maar ook op 2 meter afstand (zoals op de foto’s die ik gemaakt heb) is de afbeelding prima te zien, omdat je het beeld kunt scherpstellen. Dit doe je door aan de bovenste schijf van de lamp te draaien. De foto’s zijn gemaakt in een kamer die niet helemaal donker is, en zelfs dan zijn de prinsessen goed te zien.

Gelukkig is de lamp voorzien van LED’s, want kennelijk gaat het mijn dochter niet vervelen om haar lievelingsknuffel avond na avond een “film” (zo noemt ze het) te laten zien van haar favoriete prinsessen. Zowel mijn meisje als de knuffel en ik zijn enorm enthousiast over deze leuke lamp!

2-in-1 projector/nachtlamp van Philips en Disney Princess
Bekijk op bol.comDisney princess, prinsessen, roze, LED
Bestel deze nachtlamp / projector hier >>>>


Screenshot 2014-12-03 at 22.19.45

Wil je liever een ‘stoer’ Disney Spiderman Philips nachtlampje met bewegingssensor en LED verlichting? Klik dan hier >>>>

Bekijk op bol.com

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Zomerse fotosessie van het Koninklijk gezin bij hun nieuwe thuis

De officiële fotosessie van zomer 2019 was voor het eerst in de tuin van het …