Just Dance 2015 voor Wii en WiiU

just-dance-wii-trotse-moeders’s Werelds nr.1 dansgame is terug met Just Dance 2015! Dit jaar brengt Just Dance geweldige nieuwe moves, nieuwe technologieën en meer dan 40 superhits met de beste choreo’s. Nieuwe moves en superhits om te blijven feesten! Met Just Dance 2015 is elk feest compleet. Krijg je vrienden en familie de dansvloer op met superhits zoals ‘Happy’ van Pharrell Williams en ‘Burn’ van Ellie Goulding. Maar ook met golden oldies zoals ‘Walk This Way’ van Run DMC & Aerosmith en dans op de tunes van de populaire game Tetris. Laat je ook dit jaar weer verrassen door de grappigste en beste dansmoves!

Screenshot 2014-11-23 at 22.23.15Recensie

Het grote voordeel van de Wii en de WiiU vind ik dat je kinderen actief bezig zijn. Althans, dat dacht ik altijd, maar ik zie ze steeds vaker in allerlei “puberhoudingen” in de bank of op een stoel hangen terwijl ze aan het games zijn. Met Just Dance 2015 is dat niet meer mogelijk. De enige manier om dit spel te spelen is door mee te dansen!

Screenshot 2014-11-23 at 22.26.38

Waar ik bang was met allerlei “muziek-die-de-kinderen-leuk-vinden-maar-die-ik-liever-niet-hoor” geconfronteerd te worden, blijken er op deze game enorm veel muziekjes te staan die ik ook leuk vind. Screenshot 2014-11-30 at 20.52.37Los van het plezier om je kind(eren) met zoveel plezier te zien dansen, is het ook gezellig om de muziek op te hebben staan.

Screenshot 2014-11-23 at 22.26.23Wanneer je de disc opzet, kun je per kind (of volwassene, dit is echt een spel wat je als ouder prima mee kunt doen!) een profiel aanmaken en kiezen uit verschillende liedjes.

Wanneer je er een gekozen hebt, hoor je het liedje uiteraard, maar je ziet ook hoe de dans is die er bij hoort. Los van de personen die je ziet dansen, zie je ook aangegeven welke bewegingen de bedoeling zijn.Screenshot 2014-11-23 at 22.26.05

De techniek er achter is verbluffend. Je moet de “Wii-afstandsbediening” in je hand houden (koordje om pols!!) en de dansbewegingen nadoen, maar ook beenbewegingen worden kennelijk geregistreerd en er moet soms gesprongen, geknield etc worden en ook dat kan dit spel registreren.

Je ziet direct of je het goed doet doordat er bij jouw naam “OK”, “Good” of “Perfect” verschijnt. Wanneer je er niets van bakt, verschijnt er een kruis. Ik merk aan de kinderen dat het dusdanig goed te doen is, dat er weinig “kruizen” verschijnen, wat natuurlijk prettig is.

Screenshot 2014-11-23 at 22.22.26

Aan het eind van een liedje zie je per persoon hoeveel punten er verdiend zijn. Je kunt -wanneer je wilt- dus ook een competitie spelen waarbij de deelnemers om de beurt een liedje mogen kiezen. Favoriet bij mijn dochter is uiteraard een liedje uit “Frozen”!

Screenshot 2014-11-23 at 22.22.26

Wat mijn kinderen zelf het leukst vinden is om hun eigen records te verbreken. Je kunt namelijk sterren verdienen per lied en wanneer je vaker hetzelfde liedje/dansje oefent, is het erg stimulerend om beloond te worden met extra sterren.

Screenshot 2014-11-23 at 22.24.55

Ook opa en oma kunnen meedoen met dit spel (in tegenstelling tot de meeste andere games die hier gespeeld worden).

Screenshot 2014-11-23 at 22.23.51

Het is echt een spel voor het hele gezin, om met meerdere tegelijk te doen, maar ook prima alleen te spelen. Hier in huis is het erg populair, iedere paar dagen wordt het gepakt, en wordt er weer gedanst, soms maar één of twee liedjes, soms wel een uur achter elkaar.

Bekijk op bol.comJust Dance 2015
Game voor Wii en WiiU, Ubisoft
Bestel deze game voor Wii hier >>>>
Bekijk op bol.com Bestel deze game voor WiiU hier >>>>

Hieronder een video waarin je kunt zien hoe leuk deze game is:Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share