Intocht van Sinterklaas in Gouda

gouda-sinterklaasGelukkig is alles goed gekomen en komt Sinterklaas met alle Pieten vandaag (15 november 2014) aan in het prachtige Gouda. Op NPO 3 (voorheen Nederland 3) kunnen we allemaal vanaf 12.00 genieten van dit kinderfeest. Zorg dus dat je op tijd warme chocolademelk en pepernoten hebt klaarstaan! Voor het recept om zelf pepernoten te maken, klik hier >>>>

Gouda heeft ter gelegenheid van deze feestelijke, traditionele gebeurtenis een nieuwe website gelanceerd: SinterklaasGouda.nl. Op deze website vind je niet alleen wat er morgen op het programma staat, maar kun je ook andere activiteiten tot aan pakjesavond vinden die in Gouda georganiseerd worden. De informatie hieronder en de afbeeldingen komen van SinterklaasGouda.nl.

SIG_plattegrond_programma_pietenschool-0

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …