Rick de reiziger

rick-de-reiziger-trotse-moedersRick is eigenlijk een heel gewone jongen. Zeven jaar oud, enig kind en woont samen met zijn ouders in hartje Rotterdam. Net als zijn beste vriend Sjors.Op zijn 8e verjaardag krijgt Rick van zijn tante Carolien een wereldbol cadeau. Wat hij niet weet is dat deze bol Aart heet en magische krachten bezit.

Recensie

Het boek gaat over Rick. Hij was net jarig en de dag daarna kreeg hij te horen dat hij over twee maanden zou verhuizen naar Gelderland. Hij denkt dat dat een heel ander land is, waar hij de taal niet van spreekt en dat het ver weg is van zijn vrienden.

Screenshot 2014-10-26 at 08.12.55

Voor zijn verjaardag heeft hij een wereldbol gekregen. En die wereldbol leeft. Hij heeft een gezicht op de oceaan en hij kan praten. Met die wereldbol kan hij naar overal in de wereld reizen.

Screenshot 2014-10-26 at 08.13.09

Rick gaat naar Gelderland en ziet dat het helemaal niet zo erg ver weg is. Hij is dan erg opgelucht. En wanneer hij verhuisd is, gaat hij met de wereldbol, die Aart heet, steeds even terug op bezoek bij zijn vriend.

Screenshot 2014-10-26 at 08.13.30
Ik vond het boek erg leuk. Er zit veel humor in. Ik ben blij dat er nog een boek over Rick is.

Het boek Rick de Reiziger heeft 103 pagina’s en is de bestellen via de website www.rickdereiziger.nl >>>>

Screenshot 2014-10-26 at 08.12.37

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

4 manieren om je nieuwe stad te leren kennen

Verhuizen is altijd een grote gebeurtenis in je leven, vooral als dit naar een andere …

Share
Share