“Let it go” met kinder-muziekinstrumenten [video]

We hebben al twee keer eerder een versie van “Let it go” uit Disney’s Frozen op onze websites gezet. Een versie, speciaal voor moeders <klik hier> en een versie op de website van Trotse Vaders, voor alle papa’s die het liedje niet meer kunnen horen <klik hier>.Screenshot 2014-07-29 at 10.14.08

Gisteren attendeerde een van de TrotseMoeders-twitter-volgers (@pukkeplukkel) me op nog een hele leuke versie van dit liedje. Een versie waarin een klas vol volwassenen, met muziekinstrumenten die met name op de peuter- en kleuterleeftijd gebruikt worden, een hele vrolijke versie van dit lied ten gehore brengen.

Erg leuk om meerdere malen te zien, vooral Jimmy Fallon, de man met de “letterblokken” die het hele liedje serieus deze blokken tegen elkaar klapt in het juiste ritme, vind ik erg komisch. Zie:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …