Robijn met Zwitsal-geur [recensie]

Screenshot 2014-08-01 at 23.32.32Toen ik het persbericht ontving dat Robijn een nieuwe lijn heeft, met een Zwitsal geur, leek het bijna onlogisch dat het nog niet eerder zo ver was gekomen. Stel je voor, al je was schoon en dan de subtiele geur van Zwitsal die door je hele huis zweeft….

Screenshot 2014-08-07 at 10.09.13Ik kon bijna niet wachten tot mijn recensieflacons arriveerden. Gelukkig is er in een gezin met 3 kinderen altijd wel was, dus ik kon meteen aan de slag. En wat heerlijk, die geur….

Mijn kinderen zijn tussen de 7 en de 10 jaar, maar ik was de haren van de tweeling af en toe nog met Zwitsal shampoo om nog even te kunnen genieten. Ik ben echt dol op die geur. Mijn man is wat minder enthousiast, zeker nu ik ook zijn overhemden er mee was en onze dekbedovertrekken ook naar Zwitsal ruiken 😉Screenshot 2014-08-07 at 10.09.38

Screenshot 2014-08-07 at 10.09.26Maar ik ben fan. Grote fan. Ieder wasbeurt geniet ik weer wanneer ik een van de flessen (vloeibaar wasmiddel of wasverzachter) opendraai. Even aan de fles ruiken en dan de wasmachine in tot de hele was schoon en heerlijk zacht geurend uit de machine komt.

Voor handdoeken doe ik zowel het wasmiddel als de wasverzachter in de wasmachine zodat de geur nog sterker aanwezig is. Heerlijk! Iedere keer denk ik ‘baby’ en denk ik vluchtig terug aan toen mijn schatjes nog heel klein waren.

Wil je ook deze nieuwe Robijn-Zwitsal combinatie ruiken? Klik dan <hier >>>>

Screenshot 2014-08-01 at 23.31.50

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De Boeken van het Begin – trilogie (Smaragd, Robijn en Onyx)

Het is een witte kerstnacht. Drie jonge kinderen ontvluchten hun huis voor een gewetenloos en …

Share
Share