Even voorstellen: Trotse Moeder Isolde

Voor mensen die Trotse Moeders al langer volgen is Isolde geen onbekende, ze heeft inmiddels al meer dan 200 recensies geschreven en gebruikt hiervoor een hele eigen stijl. Isolde stelt zichzelf voor:isolde-tm

Mijn naam is Isolde. Sinds een jaar of drie recenseer ik met veel plezier verschillende artikelen en vooral boeken voor Trotse Moeders. Als het om boeken gaat, kan je mij vrijwel alles voorleggen. Ik lees alles wat los en vast zit, dat deed ik vroeger al, en er zijn maar weinig boeken die mij op voorhand niets lijken.

Kinderboeken en artikelen leg ik ook altijd voor aan mijn kinderen, hun mening is soms heel anders dan de mijne. Maar vooral vinden ze vaak heel andere dingen belangrijk of opvallend en dat maakt het schrijven van recensies leuk en spannend.

Ik ben getrouwd, wij hebben twee dochters, eentje uit 2002 (ze gaat in september 2014 naar de brugklas) en eentje uit 2006 (die nog een paar jaartjes basisschool voor de boeg heeft). Wij hebben twee honden, een poes, een cavia en een konijn, dus het is een gezellige beestenboel bij ons thuis. Ik werk vier dagen in de week, ik heb een beleidsfunctie in de zorg. Om mijn conditie op peil te houden doe ik geregeld aan zumba.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …