Officiële opening van het speelseizoen in de Linnaeushof met Ernst en Bobbie! [verslag]

Screenshot 2014-04-17 at 09.10.31Het nieuwe speelseizoen van De Linnaeushof is vorige maand al begonnen, maar gisteren, op woensdag 16 april, vond de officiële opening plaats. En hoe! We mogen net na binnenkomst genieten van een heerlijk enthousiast programma door Ernst en Bobbie, de Soepkippenshow (ongeplukt).

Ernst en Bobbie werken gezellig aanstekelijk, heel erg aanstekelijk, zo ook tijdens deze leuke show. Als Ernst en Bobbie het podium op komen is dat meteen te merken. Bij de kinderen, die netjes in een ‘kindervak’ voor het podium staan, ontstaat een vrolijke lach van oor tot oor. Screenshot 2014-04-17 at 09.08.33Enthousiasme alom, zeker als Ernst en Bobbie starten met de super knaller ‘Je bent een soepkip!’.

Meedansen, meezingen, meestampen en meebewegen, juist dat is wat voor die heerlijke aanstekelijkheid zorgt. Ook de papa’s en mama’s blijven niet onopgemerkt, want die kijken toch wel erg ‘appelig’, volgens Bobbie, oeps…. Screenshot 2014-04-17 at 09.08.57Kom op, mee doen en met z’n allen marcheren we op ‘Red het bos en de dieren’. Hier word je toch vrolijk van!

Een heerlijke interactieve openingsshow, vol met humor, vrolijke meezingers, en dat allemaal in een lekker tempo. Het bekende konijn van De Linnaeushof, Bennie Broek, komt aan het einde ook met de twee vrolijke vrienden op het podium om officieel het speelseizoen te openen! Heerlijk, dat was een feelgood half uur.

Screenshot 2014-04-17 at 09.09.54Na de show loop ik samen met m’n zoontje en twee dochters door het park. Met nog een lach op ons gezicht door Ernst en Bobbie,  gaan we verder met genieten, maar dan van alle leuke speeltoestellen. Wat een heerlijke dag! Kom maar op, nieuw speelseizoen!

Screenshot 2014-04-17 at 09.39.03Linnaeushof (in Bennebroek, Noord-Holland) is van 26 maart t/m 26 oktober 2014 dagelijks geopend vanaf 10.00.

Screenshot 2014-04-17 at 09.09.18

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share