Trackstyle: kwaliteitsschoenen voor stoere jongens

Screenshot 2014-03-20 at 16.20.28Trackstyle is een Nederlands schoenenmerk. De collectie van Trackstyle kinderschoenen voor jongens heeft een aantal kenmerken waardoor dit merk behalve “stoere” schoenen, ook perfect passende schoenen levert in topkwaliteit. Hierdoor is letterlijk de “basis” van je kind goed en weet je dat je kind zonder zorgen kan rennen, klauteren en spelen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat zijn voeten onvoldoende steun krijgen.

De keuze voor kwaliteit merk je in de uitvoering in leer voor draagcomfort (voeten gaan minder snel ‘zweten’ omdat de schoenen goed ventileren) en doordat de schoenen degelijk zijn doorgestikt waardoor ze tegen een stootje kunnen en niet al halverwege het seizoen versleten of kapot zullen zijn.

Screenshot 2014-03-20 at 16.01.14Recensie

Voor mij was het de eerste keer dat ik schoenen voor mijn kinderen online ging bestellen. En hoewel ik wel weet welke schoenmaat mijn kinderen hebben, was ik daarmee niet klaar, toen ik een keuze mocht maken uit de uitgebreide collectie van Trackstyle voor mijn oudste: Trackstyle is er namelijk niet alleen in lengtematen (wat wij schoenmaten noemen), maar heeft daarbij ook keuze in vijf (!) verschillende breedtematen. Mijn kinderen zijn allesbehalve doorsnee te noemen, maar wat breedtemaat betreft is mijn oudste ‘gemiddeld’.

De keuze voor de schoen zelf was – na de maat bepaald te hebben – snel gemaakt. De nieuwe collectie jongensschoenen van Trackstyle zijn allemaal voorzien van veters of klittenband, maar aangezien de veters van de winterschoenen van mijn oudste het grootste deel van de dag achter hem aan slepen, kozen we voor klittenband. Screenshot 2014-03-20 at 16.00.42Het voordeel van zowel veters als van klittenband is dat de schoenen precies passend gemaakt kunnen worden.

Mijn oudste zoon is in ieder geval erg blij met zijn nieuwe schoenen van Trackstyle en hoewel hij ze al een maand iedere dag  – zowel buiten als binnen – draagt, zien ze er nog steeds als nieuw uit doordat de neus van de schoen beschermd is door de rubber band die om de hele schoen heen loopt.

Wil je ook “coole” kwaliteitsschoenen van Trackstyle? Kijk dan <hier> naar de collectie of ga naar een van de betere schoenenzaken.

 

 

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share