Dushi bijtring “Zwaan” [recensie]

Screenshot 2014-03-12 at 08.34.16DUSHI introduceert een nieuw karakter. Onder het veelbelovende motto ‘Life is Swanderful‘, doet een prachtige Zwaan haar intrede in het assortiment. Trotse Moeders mocht de bijtring “uitproberen”.

Recensie

Mijn kinderen hebben nooit veel met een bijtring gedaan, maar ik weet van andere Trotse Moeders dat het vooral een prettig “speeltje” is in de tijden dat er tandjes doorkomen bij je baby. Deze bijtring heeft nog wat extra’s: wanneer je in de zwaan knijpt, hoor je een piepje. Daarnaast ziet hij er nog leuk uit ook!

We nemen de proef op de som. Een 6 maanden oud dochtertje van een vriendin krijgt de “Zwaan” bijtring in haar handjes. Ze vindt hem prachtig en natuurlijk wordt hij direct in haar mond gestopt. Wanneer we hem later bij haar in de box leggen, pakt ze hem weer, maar ditmaal houdt ze hem vast aan het ‘bijtgedeeltje’ en verdwijnt het kroontje in haar mond.

Gedurende het hele bezoek aan mijn vriendin-met-baby blijkt dat het meisje de bijtring intuïtief aan de ring oppakt en het zwanenkopje-met-kroon in haar mond verdwijnt. Screenshot 2014-03-14 at 15.45.47En wanneer ik na een paar dagen informeer, blijkt dit nog steeds zo te zijn, ook wanneer mijn vriendin de bijtring op de goede manier aanbiedt. Het piepje blijkt nog te lastig om zelf te vinden, hoewel er maar weinig druk voor nodig is om een geluidje uit te krijgen.

Ondanks dat de bijtring niet gebruikt wordt waarvoor hij ontworpen is, is het volgens mijn vriendin een groot succes. De bijtring “Zwaan” wordt in een mooie verpakking geleverd en is ook geschikt als kraamcadeau.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hier ben ik! Baby’s eerste jaar [recensie]

Tegenwoordig bestaan er tientallen invulboeken voor tijdens en na je zwangerschap. Een boek waarin je …