Draai & leer schildpad van Vtech

VTech-Draai-en-Leer-schildpadDeze mooi, gekleurde schildpad ziet er aantrekkelijk uit voor kleine kinderen. De beschrijving belooft verschillende dingen, zoals knipperende muziektoets en zoekspelletjes. We gaan bekijken of onze kleine meid van anderhalf jaar het net zo leuk en leerzaam vindt als de beschrijving doet beloven.

Recensie:
De draai en leerschildpad van Vtech ziet er prachtig uit. Het lokt uit om er mee te gaan spelen!

Er zitten verschillende activiteiten op. Je kindje kan aan de tandwielen draaien wat de motoriek bevordert. Ik merk aan mijn dochter dat zij er niet genoeg kracht in haar handjes voor heeft, maar de wat oudere kindjes kunnen dit prima doen. De taalontwikkeling wordt bevordert doordat de kinderen kennismaken met kleuren en insecten door middel van vrolijke zinnetjes en een zoekspelletje. Als je kind op de lichtgevende knop in het midden van de schildpad drukt dan zegt een vrolijke stem bijvoorbeeld: “zoek de bijen”. Als er op de juiste knop wordt gedrukt, dan wordt er een compliment gegeven en nog weer herhaald dat het inderdaad bijen zijn. Dit vind ik een erg goed iets. Herhaling en complimenten zijn bij kinderen erg belangrijk.

draai-leer-schildpadDe kinderen kunnen aan het touwtje trekken om de schildpad vooruit te krijgen. De schildpad gaat dan met zijn hoofdje heen en weer. Tegelijkertijd gaan de gekleurde tandwielen draaien. Vind je je kindje nog te klein om met een touwtje te spelen, dan is makkelijk op te bergen aan de onderkant van de schildpad. Er zit een volumeknop aan die je kunt instellen op twee volume standen. Dit is natuurlijk ideaal. Wat ook zeer praktisch is, is dat er een automatische uitschakeling op zit. Persoonlijk vergeet ik nog wel eens het speelgoed uit te zetten. Dit scheelt weer in batterijen kopen.

Kortom: een zeer leuke schildpad met verschillende activiteiten voor kinderen van 9-36 maanden. Ik vind het zeker een aanrader om voor je eigen kindje te kopen of om te geven als je op kraamvisite gaat.

Bestel de Draai & Leer Schildpad van VTech hier >>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Echte spelletjes voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar)

Ik keek er enorm naar uit: spelletjes doen met de kinderen! Toen ze nog erg …