Even voorstellen

Mijn naam is Karina Ahles. Al enige tijd schrijf ik met plezier artikelen voor Trotse Moeders en vanaf oktober 2013 ga ik de eindredactie stap voor stap overnemen. Ik ben getrouwd met Dick en samen hebben we drie kinderen: Denneth (maart 2004) en de tweeling Fiora en Dirk (november 2006). We wonen in Hilversum en hebben een hond (Molly) en konijnen. DSC_7231

Behalve dat ik Trotse Moeder ben, houd ik van lezen en blog ik voor DutchCowboys. Samen met mijn man heb ik een aantal eigen bedrijven waarin we allerlei leuke activiteiten hebben ondergebracht, voornamelijk op het gebied van internet. Maar de leukste activiteiten zijn die samen met mijn kinderen, of het nu cake bakken, dagjes uit of voorlezen is, het is altijd genieten om tijd voor ze te hebben.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.