Golden Nature Products Bijenwas Lipbalm

Puur natuurlijke verzorging met verzachtende cacaoboter en rozenolie voor mama’s droge lippen. Hydrateert, verzacht en beschermt de lippen tegen droge lucht, wind en koude. Werkt heilzaam bij schrale, branderige lippen.

Recensie

Deze lippenbalsem is als testproduct precies op de juiste bestemming aangekomen. Zodra het buiten koud en guur is, krijg ik al snel last van droge lippen die – als ik ze niet goed verzorg – snel kapot gaan. Aangezien we de afgelopen periode veel koude dagen hebben gehad, kwam deze Golden Nature Products Bijenwas Lipbalm goed van pas. De balsem is eenvoudig op de lippen aan te brengen en zodra de stick in contact komt met de huid, smelt als het ware een dun laagje op je lippen. Deze voelen meteen heerlijk zacht en soepel aan en deze werking houdt zeker een langere tijd aan. Ik heb ook het gevoel dat er een fijn beschermend laagje op de lippen wordt gelegd, zonder dat dit vervelend aanvoelt. De eerste keer dat ik deze lipbalsem aanbreng, kijk ik daarna wel meteen even in de spiegel. Ik heb namelijk geen zin om met een enorme glans op mijn lippen de deur uit te gaan. Gelukkig is dit ook niet het geval. Mijn lippen hebben een gezond uiterlijk, zonder vervelende vettige glans. Prima product om te gebruiken ter voorkoming van problemen, maar ook heel verzachtend bij gesprongen lippen.

Toch is er een klein minpuntje te vinden aan deze Golden Nature Products Bijenwas Lipbalm: de smelttemperatuur. De balsem smelt zodra het in contact komt met de huid, dus je moet de stick dus niet op een te warme plaats bewaren. Zeker wanneer je last hebt van schrale lippen, wil je zo’n product als dit wel bij de hand hebben. Ik stop nogal snel eens dan zo’n stick in mijn broekzak. Dat moet je bij deze lipbalsem dus niet doen, want dan wordt het een knoeiboel doordat de lipbalm wat gaat smelten. De stick breekt dan eerder en de dop wordt vettig. Dat is ook de reden dat deze balsem een plekje in huis heeft gekregen. Als ik thuis ben, grijp ik dus naar deze stick terwijl ik voor onderweg een andere heb.

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hoestjesbalsem van Golden Nature Products…… Natuurlijk herstel!

Onze zoon van 8 maanden gaat sinds enige tijd naar het kinderdagverblijf.Naast alle positieve effecten …