Nationaal Museumweekend

Op zaterdag 6 & zondag 7 april organiseert Stichting Museumkaart alweer de 32e editie van het nationale Museumweekend. Bezoekers kunnen deze twee dagen kennis maken met diverse musea door het hele land. Het thema van dit jaar is Doe een museum. Het thema is dan ook actiever dan ooit. Tijdens het Museumweekend organiseren ruim 400 Nederlandse musea voor jong en oud verschillende doe-het-zelf activiteiten. Hiermee willen de musea een nieuw publiek aanspreken. Het nationale Museumweekend is het grootste culturele evenement van Nederland, wat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Wil je weten of jouw museum ook meedoet met Het nationale Museumweekend of ben je op zoek naar een leuk museum? Klik dan hier om te zien welke musea allemaal meedoen. Tevens kun je hier zien welke speciale activiteiten de diverse musea deze twee dagen zullen hebben.

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het meisje met de parel

Het meisje met de parel is natuurlijk de titel van het beroemde schilderij van Johannes …