Heerlijk wintersporten met je kinderen

Wintersport is heerlijk, zeggen zij die op wintersport zijn geweest. Wintersport is duur en koud, zeggen zij die niet op wintersport zijn geweest. Een voorwaarde om goed over wintersport te kunnen oordelen is absoluut dat je het een keer ervaren moet hebben. Want als dit eenmaal het geval is, zul je er over denken als alle andere wintersporters; er is niets zo fijn als een skivakantie.

Natuurlijk zijn er altijd wel een aantal facetten die erg meespelen in hoe je een wintersport ervaart. Zo moet de zon schijnen, terwijl er wel voldoende sneeuw ligt. Wanneer dit het geval is en je raast met je snowboard over die heerlijk verse sneeuw, dan pas zul je begrijpen waarom veel mensen wintersport zo ontzettend leuk vinden. Maar dit is zeker niet het enige dat wintersport zo fijn maakt. En wanneer je wintersport met je kinderen, valt de magie al helemaal niet te evenaren. Het is fantastisch om te zien hoe je ”kleine” zijn eerste bochtje maakt, met zijn stokken onder zijn armen van de berg afraast of hoe hij geniet van zijn warme chocomel.

Bijkomen in de wellness
Vrijwel niets is zo heerlijk als de afwisseling tussen heftig sporten en vervolgens bijkomen in een jacuzzi. Een skivakantie is namelijk niet alleen wintersporten, het is ook luxe, en wellness. Afhankelijk van wat voor wintersporter je bent zul je je dag indelen. Maar wat in ieder geval zeker is, is dat het je zal slopen. Of je nu constant de grens opzoekt tussen avontuurlijk en gevaarlijk en dus vooral heftig bezig bent, of dat je de hele dag je kinderen moet zien te vermaken, je zult uitgeput raken. Ook daarom is wellness heerlijk!

Zoek de gezelligheid op tijdens de Après ski
Als je wel eens op wintersport in Oostenrijk bent geweest zul je beamen dat dit land wat betreft après ski sowieso veel uitgebreider en gezelliger is dan Frankrijk. Een gebied dat bekend staat om zijn apres ski is kirchberg. Deze is namelijk heel veelzijdig, kent meerdere bars, clubs en nationaliteiten. Een absolute aanrader. Après ski is voor sommigen zelfs zo belangrijk dat ze er hun bestemming op uitkiezen. Mocht dat zo zijn, dan zit je in kirchberg wel goed, met of zonder kinderen!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het gevoel van thuis waar de kinderen kunnen doen en laten kunnen wat ze willen!

Op vakantie gaan met een gezin kan voor veel moeders een echte uitdaging zijn. Zo …