SNEAK PREVIEW – The Croods

Dreamworks brengt in maart met een nieuwe animatiefilm naar de Nederlandse bioscopen. De film, genaamd De Croods,  gaat over de allereerste familie uit de prehistorie. Het gezin Croods woont in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

De Nederlandse stemmencast is net bekend gemaakt. Acteur Matteo van der Grijn (SOLDAAT VAN ORANJE – DE MUSICAL) spreekt de stem in van Grug, het hoofd van de familie. Actrice en cabaretière Sanne Wallis de Vries (KOEFNOEN, MEES KEES) neemt de rol van Ugga voor haar rekening, de vrouw van Grug. Actrice en presentatrice Saar Koningsberger (WESTENWIND, SEINPOST DEN HAAG) leent haar stem aan dochter Iep. Singer-songwriter Tim Knol is Thunk, de zoon van de familie. Actrice Paula Majoor (GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN) is oma Gran. En Waldemar Torenstra (DIVORCE, BRIDE FLIGHT) ontfermt zich over de rol van avonturier Guy.

Deze film zal vanaf 27 maart te zien zijn in 3D in zowel de originele versie als in het Nederlands.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …