First Years Stoelverhoger met draaiblad

De Stoelverhoger met draaiblad van The First years (onderdeel van TOMY) kan je op een gewone standaard stoel voor volwassen vastmaken waardoor je kind aan de eettafel erbij kan zitten. De stoel wordt dan natuurlijk geen gewone kinderstoel. Je kind zit namelijk wel lager aan tafel, maar dat zie je bij alle stoelverhogers. Voor onderweg, in een restaurant, op vakantie of op visite kan deze stoelverhoger erg handig zijn. Als er geen kinderstoel voor handen is, kan toch je kind gezellig aan tafel zitten en beter mee-eten. Deze stoelverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden oud en te gebruiken voor kinderen tot 23 kilo.

De stoel is gemaakt van hard plastic en daarmee geeft het je kindje veel steun. Dat de stoel van hard plastic is, heeft ook meteen als nadeel dat het erg veel ruimte inneemt. Deze stoelverhoger kan als een schoudertas bijeengebonden worden, maar als ik met mijn zoon op stap ga, is een grote extra tas wel het laatste wat ik wil. In de auto meenemen is geen enkel probleem.

Deze stoelverhoger komt in verschillende kleuren. De First Years stoelverhoger die wij testten, is paars / grijs met een wit blad. Door de afwijkende kleur, lijkt het blad er niet bij te horen. Het blad is inderdaad een universele maat en kan op meerdere stoelen bevestigd worden. Verder vind ik de grijs / paarse combinatie niet erg mooi; het zijn geen vrolijke of juist neutrale kleuren. Maar dat is natuurlijk puur smaak en zoals ik al aangaf, is deze stoelverhoger ook in andere kleuren verkrijgbaar. Daar zitten ook vrolijke kleuren bij. Er zijn er zelfs een met een Disney Princess en Winnie de Poeh opdruk!

De First Years stoelverhoger met draaiblad is snel in elkaar te zetten; dat wijst zich vanzelf. Je kunt de stoel op drie verschillende hoogtes stellen zodat hij meegroeit met je kind. De stoelverhoger moet met 3 riemen aan de stoel bevestigd worden. Dit neemt best wel wat tijd in beslag, maar dan staat hij ook erg stabiel. Mijn zoon van 7 maanden zit er prima in. Erg positief is dat de stoelverhoger goed op de stoel blijft staan ondanks zijn bewegelijkheid. Ik vindt het wel belangrijk om er desondanks bij te blijven. Wanneer we op visite zijn, kan hij op een stoel naast de tafel zitten en wat mee-eten vanaf het blad. Dit blad maakt de stoelverhoger wel echt makkelijker! Omdat de tafel toch te hoog blijft, kan je kind toch goed eten en drinken aan zijn eigen tafelblad. Doordat het blad goed draait, kan je jouw kind er handig in en uit zetten. Verder is het goed om te weten dat deze stoelverhoger in de afwasmachine past zodat hij grondig gereinigd kan worden.

Bekijk hier de verschillende stoelverhogers met draaiblad>>

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Mannen shoppen fanatieker dan vrouwen bij zwangerschap

Dit had je waarschijnlijk niet verwacht. Als het gaat om kopen van babyspullen tijdens een …

Share
Share