Papa is héél even aan de telefoon

Papa is heel even aan de telefoon is de opvolger van de bestseller Maar je krijgt er wel heel veel voor terug. Hoe ziet een gezinsleven van twee hard werkende ouders met vier kinderen eruit? En is Bastiaan Ragas inmiddels gewend aan het drukke gezinsleven? Wat komt er allemaal bij kijken, zodra je vader bent?

Recensie
Ik heb genoten van het boek Maar je krijgt er veel voor terug, dus ik was erg benieuwd naar de opvolger Papa is heel even aan de telefoon. Ik was dan ook heel blij dat ik de kans kreeg om ook dit boek van Bastiaan te recenseren.

Dit boek geeft een kijkje in het drukke gezinsleven van Bastiaan. Uiteraard beschreven met de humor, die alleen Bastiaan heeft. Zowel vaders als moeders zullen heel veel herkennen in de verhalen van Bastiaan. Want hoe redt een vader zich twee weken lang met 4 kinderen, als de moeder twee weken van huis is voor haar werk? In zulke situaties blijkt maar weer dat moeders meestal alles in de hand hebben. Moeders zorgen in zulke gevallen vaak voor de nodige schema’s van alle kinderen, zodat vaders ook weten wat en wanneer ze wat moeten doen. Heel herkenbaar is ook het verhaal dat Bastiaan ziek is. Elke vrouw zal dit herkennen, want hoe je het ook went of keert; mannen zijn gewoon echt héél ziek als ziek zijn. Vertederend vond ik het dan ook om te lezen, dat de dochter van Bastiaan midden in de nacht het woordje “Lapu” zegt tegen haar papa. Lapu blijkt een toverwoord te zijn om haar papa weer beter te maken. Zulke uitspraken zorgen ervoor dat je je als ouder in één klap weer een stuk beter voelt!

Papa is heel even aan de telefoon is dan ook minstens zo leuk als Maar je krijgt er veel voor terug. Zowel vaders als moeders zullen dit boek meer dan de moeite waard vinden om te lezen.

Bastiaan Ragas – Papa is heel even aan de telefoon
Non-fictie, hardcover, 157 pagina’s, A.W. Bruna
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Met Bastiaan Ragas in Speelnatuur Tiengemeten

Namens TrotseMoeders.nl mochten we 20 juni jongstleden aanwezig zijn bij de opening van Speelnatuur Tiengemeten. …

Share
Share