Multilind Baby Billenspray

Multilind Baby Billenspray is een beschermende behandelspray voor tere en gevoelige baby –en kinderhuid. Deze billenspray is de nieuwste intruductie van NeoCare en behoort tot de groep extra milde producten zonder geur, -parfum, -of kleurstoffen.  De spray biedt bescherming tegen inwerking van lichaamsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld urine en ontlasting, kan tevens gebruikt worden bij een geïrriteerde of smettende huid en is voor €6,95 per 50 ml verkrijgbaar bij apotheek of drogist.

Recensie
Drie jaar geleden wees mijn zus mij op het bestaan van billenspray en sindsdien heb ik nooit begrepen waarom niet meer jonge ouders deze vorm van bil verzorging kiezen voor hun baby. De meeste ouders/verzorgers smeren zich nog steeds drie slagen in de rondte met producten zoals Sudocreme of Bepanthen. Op zich fijne producten, maar naar mijn mening heel lastig om op de babybillen te smeren en zo mogelijk nóg lastiger om uit te smeren of weer van je eigen handen af te krijgen… Een billenspray vind ik hygiënischer en daarbij hoeven de toch al kwetsbare en pijnlijke billetjes niet onnodig te worden aangeraakt. Een prettige bijkomstigheid van de Multilind Baby Billenspray. Maar werkt het ook?

Wanneer ik de billenspray een week in gebruik heb, kan ik vol overtuiging zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De spray hecht snel aan de huid en zodra ik mezelf eigen gemaakt heb hoeveel ik per keer moet sprayen, merk ik duidelijk resultaat. De spray kan namelijk (te) veel in één keer sprayen en dan loop je het risico de huid af te sluiten.  Onze kleine dame heeft helaas precies dezelfde gevoelige huid als haar moeder en reageert fel op producten die geur- of kleurstoffen bevatten. Dit product kan ze goed hebben en geven geen irritatie. Dat is fijn!

Na een week durf ik het gebruik uit te breiden van luieruitslag naar de smetplekjes in haar nekje, veroorzaakt door overmatig kwijlen. Ook daar is de spray makkelijk te gebruiken en het resultaat al zichtbaar. Al na één dag! Dit product is dus zeker een aanrader.

Bestel dit product hier>>

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Hoe verhelp je luieruitslag?

Wanneer je baby’tje pasgeboren is, draait je hele wereld om je kleine spruit. Wanneer je …