Lamaze Maloe de Speel Kangoeroe

Deze kangoeroe van Lamaze is niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook om echt mee te spelen! Vul haar buidel met verschillende en vrolijke ballen en haal deze ook weer leeg. Met grijpen, pakken, vullen en leeghalen ontwikkelt je baby grove en fijne motoriek en zijn of haar hand-oog-handcoördinatie.

Dit speelgoed voor baby’s zit vol met ontwikkelingsfuncties die tot de verbeelding van je baby spreken en de zintuigen stimuleren. Denk aan de sterk contrasterende fladderende ballen, geritsel en allerlei materialen en structuren. De heldere, felle kleuren en patronen moedigen je baby aan zich te concentreren, waardoor het zich van de baby wordt gestimuleerd. Maloe de Speel Kangoeroe is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder en is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2012.

Recensie
Maloe ziet er vrolijk uit én is genomineerd voor speelgoed van het jaar. Dat is leuk! Hoewel mijn eerste “keuring” positief is, betwijfel ik of mijn dochter van 18 maanden niet al wat te oud is voor het speelgoed.

Als we samen de kangoeroe uit de doos halen is mijn dochter helemaal blij met deze knuffel. Ze heeft op dat moment nog niet in de gaten dat dit knuffelbeest ook nog functies bevat. Als ik mijn kind laat zien dat er ballen zijn bijgeleverd, heeft ze nóg meer plezier. De plastic ballen bevatten plaatjes die in de bal zitten, zodat bij het bewegen van de bal het plaatje ook gaat bewegen. Voor kinderen is dit reuze interessant; zo ook voor mijn meisje! De balletjes worden keer op keer in de buidel van de kangoeroe gestopt en niets leukers om ze er vervolgens weer uit te halen. Het geritsel in de stof vindt mijn dochter Jasmijn eveneens reuze interessant en moet lachen om het maken van dit geluid.

Mijn vooroordeel over dat mijn dochter wellicht al te oud zou zijn voor dit speelgoed is dus ook zeker niet terecht. Ze speelt dagelijks met Maloe de Kangaroe. Kortom een ontzettend leuk speelgoed artikel. Het ziet er leuk uit, spreekt een baby en dreumes aan en helpt hen ook nog eens in hun ontwikkeling. Hoe goed wil je het hebben?!

Bestel hier je eigen Lamaze Maloe de Speel Kangoeroe>> 

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Lamaze take and tidy play mat

Dit Lamaze speelkleed is geschikt voor kinderen van 0 tot 24 maanden.  – Grappige gekleurde …

Share
Share