Pietendorp in Zuiderzeemuseum

Op 24 en 25 november 2012 zal het Zuiderzeemuseum in het teken staan van Sinterklaas. Meer dan 100 Zwarte Pieten zullen dan in het Zuiderzeemuseum aanwezig zijn. In dit weekend kunnen bezoekers meedoen met meer dan 40 activiteiten. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen in de Pietenslaapplaats, is er een Pietenkaraoke (waarbij bezoekers Sinterklaasliedjes kunnen zingen), en kunnen bezoekers een rondvaarttocht maken met de pakjesboot. Ook zal er een pepernotenbakkerij aanwezig zijn. Tevens kunnen kinderen zich volop uitleven op de hindernisbaan van de Pietenbootcamp. Om dit grote evenement goed te laten verlopen, krijgen bezoekers bij binnenkomst een Pietenplattegrond met kleurplaat.

In 2011 is Pietendorp gekozen tot het beste Sinterklaasevenement van 2011. Hierdoor werd  Pietendorp beloond met de Gouden Pepernoot. Ook dit jaar is Pietendorp genomineerd voor de Gouden Pepernoot. Klik hier voor meer informatie over Pietendorp en voor het bestellen van tickets.

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share