Fisher price apptivity case – Iphone houder

Onze dreumes is er één van haar tijd. Iphone, Ipod, laptop, ze vindt het allemaal razend interessant. Reden voor ons om een Fisher Price apptivity case te vragen voor haar eerste verjaardag. Een soort bijtring die je kan gebruiken als bescherming voor je Iphone of Ipod. Zo kan je kind spelletjes spelen, zonder dat de kans bestaat dat hij je dure gadget beschadigd of per ongeluk je telefoonlijst afbelt.

Het idee vind ik top, dus uitproberen maar. De houder kan geopend worden door met een mes of muntstuk een slotje open te draaien. De eerste paar keer vond ik dat geen probleem, maar toen we de Ipod-houder in de auto gingen gebruiken vond ik het irritant worden. Ik snap dat de baby of dreumes de houder niet mag openmaken, maar er zijn toch ook wel andere manieren waarop kinderbeveiliging te realiseren is?

Maar goed, de ipod was geplaatst en de gratis Fisher-Price apps zijn geïnstalleerd. Zoë kon zich uitleven op de spelletjes en dankzij de ring om de Ipod of Iphone, kon ze hem goed vasthouden. De spelletjes van Fisher-Price zijn grappig, maar in het Engels. Ik heb niet de ambitie om Zoë tweetalig op te voeden, dus het lijkt me leuker als de dierennamen in het Nederlands worden uitgesproken. Gelukkig zijn er wel veel andere apps te downloaden die leuk zijn voor baby’s, dreumesen en peuters.

Fisher Price heeft er zelfs aan gedacht om de home-knop van de Ipod / Iphone te beveiligen. Op zich heel slim, zo voorkom je dat je kind per ongeluk in andere apps terecht komt. Nadeel is dat die beveiliging het wisselen tussen apps lastig maakt, want je kan zelf dus ook niet bij de home-knop. De Ipod zal er eerst uit moeten (waar is dat mes als je hem nodig hebt) waarna je van app kan wisselen en de ipod vervolgens weer in de houder moet plaatsen. Ik werd een beetje simpel van die handelingen steeds, dus heb ik de Ipod ondersteboven in de houder geplaatst zodat de home-knop niet afgedekt was en ik er dus wel gebruik van kon maken. Blijkt ook geen probleem, want gelukkig heeft mijn dochter Zoë heeft de knop nog steeds niet ontdekt. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat je dit niet wilt doen als je de Iphone gebruikt, want dan bestaat dus de kans dat je kind kan gaan bellen.

Al met al is dit product een bijzonder goed idee, dat naar mijn mening nog iets beter uitgewerkt had mogen worden. Ook had ik gedacht dat ik de Fisher Price apptivity case vaker zou gebruiken. In de praktijk komt het neer op een enkele keer een filmpje in de auto kijken. Waardoor mijn kleine meid overigens wel op de achterbank zit te glunderen omdat ze helemaal zélf de Ipod mag vasthouden…

Bestel deze Fisher Price Apptivity case voor de Ipod of Iphone hier>>

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'

Check Also

Fisher-Price peutertelefoon met trektouw [recensie]

Sommige speelgoedartikelen zijn gewoonweg klassiekers. Ze zijn al jaren op de markt en zullen dat …