Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had

Olle weet het zeker: hij heeft géén bril nodig.
Juf, zus, papa en mama denken daar anders over.
Maar Olle veriest zijn eigen avontuurlijke kijk op de wereld
boven het saaie leven door een bril.

Recensie
Olle weet zeker dat hij geen bril nodig heeft. Als hij met zijn zus in de trein zit, vindt zij de koeien saai. Maar Olle wist dat het snuivende bizons waren, met horens als torenspitsen en hoeven waaronder zussen in één keer konden verdwijnen. Op school moet hij de letters lezen, maar hij ziet vogels. Zo gaat het het  hele verhaaltje door. Vol fantasie beleeft Olle alles. Dan krijgt hij een bril, maar of hij dat nou echt zo’n goed idee vindt?

Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had is een leuk en grappig voorleesboek. De tekeningen zijn leuk, maar met rustige kleuren. Ik vind het zelf leuker als er fleurige kleuren worden gebruikt in een voorleesboek.

Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had – Joukje Akveld
Hardcover, prentenboek, 32 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Bianca

bianca.hudepol@gmail.com'

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …