Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had

Olle weet het zeker: hij heeft géén bril nodig.
Juf, zus, papa en mama denken daar anders over.
Maar Olle veriest zijn eigen avontuurlijke kijk op de wereld
boven het saaie leven door een bril.

Recensie
Olle weet zeker dat hij geen bril nodig heeft. Als hij met zijn zus in de trein zit, vindt zij de koeien saai. Maar Olle wist dat het snuivende bizons waren, met horens als torenspitsen en hoeven waaronder zussen in één keer konden verdwijnen. Op school moet hij de letters lezen, maar hij ziet vogels. Zo gaat het het  hele verhaaltje door. Vol fantasie beleeft Olle alles. Dan krijgt hij een bril, maar of hij dat nou echt zo’n goed idee vindt?

Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had is een leuk en grappig voorleesboek. De tekeningen zijn leuk, maar met rustige kleuren. Ik vind het zelf leuker als er fleurige kleuren worden gebruikt in een voorleesboek.

Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had – Joukje Akveld
Hardcover, prentenboek, 32 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …