Natuurmonumenten zoekt heksen en tovenaars

In September en Oktober 2012 organiseert Natuurmonumenten weer de Wilde Buiten Dagen op diverse plekken in Nederland. Dit keer staan de Wilde Buiten dagen in het teken van heksen en tovenaars. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen op deze dagen een echte tovenaars-diploma verdienen!

De activiteiten kunnen per plaats verschillen, maar één ding is zeker; kinderen (en ouders) zullen zich volop vermaken tijdens de Wilde Buiten Dagen.

De activiteiten die zoal gedaan kunnen worden zijn; leren vliegen op een bezemsteel, magische toverdrankjes maken, spannende speurtocht maken,op zoek gaan naar de schuilplaats van de heksen, je eigen eten zoeken in de natuur, uilenballen uitpluizen en nog veel meer leuke dingen.

Voor meer informatie over deze Wilde Buiten Dagen, klik hier

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vakantietip 10 van Emté en Oerrr: Op zoek naar … POEP [video]

Hoezo niets te doen in de vakantie? Pepijn Gunneweg geeft tips:

Share
Share