karinvandewielfotografie

Nooit meer moeite met eten?

karinvandewielfotografieSommige kinderen hebben moeite met eten. Dit kan vrij normaal zijn. Ze willen namelijk niet saai alleen maar eten wat er op hun bord wordt gelegd. Net als volwassenen, vinden kinderen het ook heerlijk om te experimenteren met voedsel. Voor hen is namelijk het ontdekken van eten, net zo belangrijk als het eten zelf.

Een maaltijd is voor een kind, maar ook voor een volwassenen, meer dan alleen maar het binnenkrijgen van voedingsstoffen. Het is een gezellige huiselijke samenkomst waarbij er veel gelachen en gepraat wordt. Als er een moeilijke eter aan tafel zit, gaat de nadruk te veel daar op liggen, waardoor de sfeer aan tafel en het eten zelf vaak minder leuk wordt. Om dit tafel ritueel goed te laten verlopen komt Nutricia met een leuke maar simpele oplossing. Zij hebben namelijk de Baby & Peuter Ontwikkelingstrainer ontwikkeld, die ouders steunen bij problemen waar zij tegen aan lopen.

Wat vinden de gebruikers ervan: “De Baby & Peuter Ontwikkelingstrainer is heel handig en informatief. Naast voedingskundige ben ik vooral moeder. Ondanks mijn voedingskundige kennis was het lastig mijn dochtertje goed te laten eten. De achtergronden in combinatie met de praktische tips en voorbeelden hebben mij erg geholpen. En ik denk dat veel ouders hier iets aan gaan hebben!”

Bekijk hier de Baby & Peuter Ontwikkelingstrainer>>

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Zwanger? In deze voeding zit foliumzuur

Wanneer je zwanger wilt worden of zwanger bent, is het belangrijk voor de ontwikkeling van …