Kinderboekenmarkt 2012

In het Atrium van het Stadhuis in Den Haag zal de kinderboekenmarkt 2012 worden gehouden. Hier kun je genieten van allerlei verschillende kinderboeken. Denk hierbij aan verschillende stands met Engelse, Duitse, Turkse of Indiaanse paviljoenen, of luister naar kinderkoortjes die tweetalige liedjes zingen. Natuurlijk kan er ook worden geluisterd naar het voorlezen van boeken van de mooiste verhalen. Verder kun je taal- en beeldende workshops volgen, een schminkstand , muziek- en dansoptredens, signeersessies en natuurlijk veel, heel veel boeken.

De kinderboekenmarkt wordt jaarlijks druk bezocht door kinderen met hun (groot)ouders. De meeste van deze ouders zijn vroeger zelf ook nog op de kinderboekenmarkt geweest als kind. De nieuwste Nederlands en vertaalde boeken zijn hier op de markt te vinden. Voor alle leeftijden is er wel iets, dus vervelen zul jij je nooit.

De kinderboekenmarkt is de afsluiting van de jaarlijkse Kinderboekenweek die dit jaar in het thema Hallo Wereld! staat. Dat wordt dus een dag vol verschillende talen, nieuwe verhalen en muziek.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Het spook nijntje – XL-editie [recensie]

In deze speciale uitgave van Dick Bruna, verkleedt nijntje zich als spook door een wit …