Theatervoorstelling: Bijt-ie in je bil

Vanaf september 2012 is de theatervoorstelling ‘Bijt-ie in je bil’ van Ageeth de Haan te zien in het theater. In samenwerking met de Bamboeclub van het Wereld Natuur Fonds is de voorstelling geproduceerd door Van Engelenburg. Haar voorstellingen zijn zo bijzonder omdat het de hele familie erg aanspreekt. Dit komt door haar warme stem, innemende persoonlijkheid en haar vermogen om zich in te leven in de fantasie van de kinderen. Ageeth brak door in 2003 met de theatershow ‘Hou je vast’. Ook bracht zij meerdere Cd’s uit en werd in 2010 genomineerd voor de Rabobank Cultuurprijs en de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

Speciaal voor scholen wordt er een aangepaste versie van ‘Bijt-ie in je bil’ ontwikkeld. Zij komt dat een voorstelling geven, maar alleen met gitarist. In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds word er ook gewerkt aan een lesprogramma rondom het thema wilde dieren.

Voor meer informatie over Ageeth de Haan op www.ageethdehaan.nl

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Theaterspektakel: De Familie van Nielie breekt de tent af!

Op 23 december 2018 – Kerstvakantie – gaat Kwatta in coproductie met Oorkaan, met tekst …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.