Let op: extra editie van de Negenmaandenbeurs

Alle zwangere, (jonge) ouders en opa’s en oma’s goed opgelet de Negenmaandenbeurs komt in het najaar met haar tweede editie! Na een zeer succesvolle beurs in februari dit jaar heeft Amsterdam RAI besloten om van 5 tot en met 7 oktober een tweede editie te houden.

 Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI zegt het volgende over de tweede editie van de beurs: “De Negenmaandenbeurs is sinds jaar en dag de plek bij uitstek om inspiratie op te doen. Een vrouw is gedurende negen maanden zwanger, waardoor ze soms net de februari-editie van de Negenmaandenbeurs mist, terwijl ze wel veel behoefte heeft aan allerlei informatie. Daarnaast kunnen de bezoekers, die in februari zwanger waren en nu net hun kindje hebben gekregen, behoefte hebben aan informatie over de fase waar ze nu in zitten. Wij proberen op deze manier aan die behoefte te voldoen. “

Naast veel gezelligheid en lekker shoppen ben je ook bij de najaars editie voor informatie aan het goede adres. Er zullen allemaal soorten experts aanwezig zijn en er zullen verschillende lezingen worden gehouden. Ook kun je weer volop genieten van de modeshows, stylingadviezen, baby- en zwangerschapskleding , handige gadgets en de (erg belangrijke) scherpe beursaanbiedingen.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …

Share
Share