Maak je niet dik!

Naar wie ga je toe als je grote problemen hebt? Dorus weet dat hij altijd op zijn papa kan rekenen.

Recensie:
Mooi prentenboek. Papa beer heeft Dorus een verrassing: een nieuwe wollen muts. Dorus is er heel blij mee en wil de muts aan iedereen laten zien. Papa beer wilt Dorus nog waarschuwen dat hij voorzichtig moet zijn met zijn muts maar Dorus is al weg.

Dorus blijft haken en de hele muts wordt één lange sliert. Dorus is verdrietig en zijn vrienden proberen hem te helpen. Nadat het is gaan regenen weet Dorus niet meer wat hij moet doen. Konijn denkt dat Dorus aan papa beer moet vertellen wat er is gebeurd en dat papa beer het wel begrijpt. Dorus vertelde thuis het hele verhaal. Papa beer vond het niet erg en gaf Dorus een nieuwe muts. De muts van Papa Beer.

Dit prentenboek heeft mooie tekeningen en heeft een mooi verhaal. Wij hebben ons zoontje altijd verteld dat hij eerlijk tegen ons moet zijn wat er ook gebeurd. Dit is een perfect boek om dit uit te leggen.

Maak je niet dik – David Melling
Prentenboek, hardcover, 29 pagina’s, Uitgeverij Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …