Ik ben een Luizenmoeder

Ik ben een Luizenmoeder. Wekelijks controleer ik kinderhoofdjes op luizen en neten, en neem mijn maatregelen als ik ze zie. Het is mijn missie om alle fabrikanten van luizenzakken failliet te laten gaan. Evenals alle producenten van luizenshampoo’s door luizen eens, en voor altijd uit te roeien.

Een maatschappij zonder luizen, daar vecht ik voor. Beeld je eens in: een leven zonder krabbende kinderen, zonder valse schaamte, zonder stress over adviezen dat je twee weken lang, drie keer daags moet kammen. Een leven zonder nieuwsbrieven van school waarin een nieuwe epidemie wordt aangekondigd! Mensen zeggen tegen mij dat het een utopie is, maar ik zeg tegen hen: ‘Het kán, oh ongelovigen!’

Ik moet anoniem blijven, want je begrijpt dat de fabrikanten van luizenzakken en luizenshampoo’s niet blij met mij zijn. Maar dat heb ik er graag voor over. Ook op school ben ik geen graag geziene gast. Want ik ben een luizen moeder. Het zijn namelijk míjn kinderen die altijd onder de luizen zitten.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …