Mr. Men Bruise Soother

Zijn jouw kinderen ook zo dol op de karakters van Meneertje en Mevrouwtje? Zorg dan dat je Meneertje Pech in huis hebt. De “Bruise Soother” is een thermische gelpack die zowel warm als koud ingezet kan worden. Geen gedoe meer met een koud doekje (die kinderen vaak toch niet willen) als ze gevallen zijn er een dikke bult dreigt te ontstaan. Vanaf nu helpt Meneertje Pech bij alle kleine ongelukjes in huis.

Koud
Wanneer je de Bruise Soother in de koelkast bewaard, heb je hem altijd paraat wanneer je hem nodig hebt. Is je kind gevallen en heeft het een blauwe plek, een zwelling van een insectenbeet of gloeit de huid na iets te veel zon? Met dit koele meneertje verlicht je deze ongemakken snel en makkelijk. Bovendien biedt de coolpack in de vorm van Mr. Bump je kindje meteen troost!

Warm
Maar ook warm is dit gelpack prima te gebruiken. Daarvoor verwarm je de Bruise Soother in heet (niet kokend) water gedurende vijf minuten. Haal de gelpack uit het water en droog het af. Uiteraard test je eerst even de temperatuur voor je het op de pijnlijke plek legt. Warm is dit pack prima te gebruiken ter verlichting van bijvoorbeeld oorpijn.

Waar te koop
De Bruise Soother is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen; namelijk Meneertje Pech, Meneertje Blij en Mevrouwtje Behulpzaam. Het product is voor € 7,99 verkrijgbaar in de webwinkel van TrotseMoeders.nl.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Ongelukjes met kinderen, waarom een aansprakelijkheidsverzekering dan zo handig is

Iedere Trotse Moeder weet hoe onhandig kinderen soms kunnen zijn. Als moeder kijk je er …

Share
Share